-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
kukucsakakuk #16731 üzenetére
Milyen lap? Nalam az Asrock X370-nel volt olyan lehetoseg azthiszem Boot fail vagy OC fail boot es lehetett allitani hogy hany kiserletet hajtson vegre.
-
Jester01
veterán
válasz
kukucsakakuk #16726 üzenetére
Most akkor annyi baj van, hogy 3066-on csak másodjára indul el? Akkor én játszanék még egy-két beállítással (SOC feszültség, ProcODT) hátha jó lesz. Ilyen 15+ ezret nekem nem érne meg.
-
Walter_White
senior tag
válasz
kukucsakakuk #16718 üzenetére
A tiedbol keszult Samsungos is (az is E-die) es Hynixes is - az van Neked.
A listaban a memoriad meg van csillagozva. Fentebb irja.
Amit Te kineztel az sima GTZ ott nincs csillag igy az Samu B-dieos kell legyen. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
aprosagokra figyelj, a kepen
F4-3200C16-8GTZB
vagyon irva, az nagyon nem ugyanaz, mint a meglevo
F4-3200C16D-16GTZB
-
Valdez
őstag
válasz
CPU-Z-vel nézd meg a ramod pontos típusát, ha F4-3200C16-8GTZ-t ír, akkor single rank hynix IC-s.
Ha azt írja, hogy F4-3200C16-16GTZ, akkor viszont samsung és dual rankos, amihez viszont nem rossz a 2933-as sebesség. -
Walter_White
senior tag
válasz
kukucsakakuk #16711 üzenetére
Egyoldalas, a Single Rank, pl a Flare X is single rankos Samu B-die chippesek, ezek a leheto legjobb valasztasok a Ryzen melle. Viszont 2666-ig tamogatja hivatalosan az IMC a proci belso memoriavezerloje a ram orajelet, ennel tobb OC-nak szamit, amire nincs garancia, persze ez fugg a Biostol is... En lecserelnem, irtad is hogy ki tudnad csereltetni a boltal. 3200-as ram hosszutavon is jo lesz
-
Walter_White
senior tag
válasz
kukucsakakuk #16708 üzenetére
Szia! Igen igaz.
Link is: Samu B-Die -
R3laX
addikt
válasz
kukucsakakuk #16477 üzenetére
Heló!
Azt elméletileg az XMP profil belövi majd 1.35-re, ha nem, akkor emeld meg te. 2133MHz-hez kapnak ezek 1.2V-ot. Érdemes megnézni a RAM-ját mindenkinek, alapból hány voltra van belőve a megadott frekijéhez, mert amúgy hiába próbálkoztok, ha teljesen alul lesz feszelve a ram az OC beállításához képest(ugye ezek már egy gyárilag emelt frekvenciák). Kezdésként XMP profil, majd lehet vele manual babrálni. -
Gemil
tag
válasz
kukucsakakuk #16469 üzenetére
Hello!
Teljesen ugyanez a konfigom, nekem fentebb ajánlották a Soc fesz emelését 1.1V-ra. 2933-ön megy, igaz nekem most csak egy modulom van bent mert nem fér el a hűtőtől. Feljebb nem próbáltam, viszont ment legalább egy órát Aida és kb masfelet Prime95 hiba nélkül, azóta játszottam pár órát (8-10) ME:Andromeda-val, nem tapasztaltam hibát. feszemelés előtt többször volt hogy megfagyott.
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
Szia!
Gratulálok ehhez a konfighoz.
Majd képet dobsz fel róla ? Teszt,ilyesmik?
Köszi!
Ryzen az Isten!
-
herrkoser
tag
válasz
Friss bios mellett próbáld meg DOCP profillal nyugodtan, lehet simán viszi a 3200-at is. Páros időzízítésű, igaz Hynix chipes. Ha nem megy, vedd lejjeb a DOCP profilon belül a frekvenciát és próbálgasd. 2933 mhz-en jó eséllyel eldöcög majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest