-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lukitomi
aktív tag
válasz
nyulnyulu #9274 üzenetére
A manualja szerint, ha foglalt az M.2A (procihoz közelebbi) foglalat és NVME (PCIe) ssd van benne, akkor tiltja az asata 3.0 és 3.1 portokat,
Ha foglalt az M.2B foglalat és NVME (PCIe) ssd van benne, akkor tiltja a sata 3.2 és 3.3 portokat!
Tehát jelen esetben csak akkor fog működni mindkét ssd, ha csak a sata 3.0-ba és sata 3.1-be van eszköz dugva!
Ez a hátránya a B-s lapoknak!
Azt hiszem valaki pont a napokban szenvedett valami hasonló problémával! -
micafighter
nagyúr
válasz
nyulnyulu #9263 üzenetére
Érdemes azért háttérben futtatni egy hwinfo-t hogy lásd mi a helyzet. Nekem pl Giga X470 ultra gaming + trident z 3200 ment siman XMPvel. Asus X470 strix-f ket kategóriával izomsabb lap, és ugyanazzal a rammal XMPvel fagyott. Aztán xmp helyett manual 3200re raktam (ennyi az xmp) de minden idozitest auto-n hagytam. Így ment gond nélkül, de auto-n az xmpnel lazabb idoziteseket állított. Aztán megint elkezdtek egyes játékok kifagyni, hwinfon láttam hogy minden esetben elfogyott a virtuális memória (page file win default, 2X8GB RAM). Manual maxra raktam a page file méretét, azóta nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest