Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
hash99 #13071 üzenetére
Nekem meg a 2600X-em jó léghűtéssel 4.1 GHz-et nem ment/megy sehogyse stabilan manuál offsetes tuninggal (fix fesz nincs ugyebár) ezzel a Prime B450 Plus alaplappal régi vagy új BIOS ide vagy oda, ...
Ezért használom auton, -0.1V offsettel bekapcsolt PBO-val. Ami benchekben, stress tesztekben ~4 GHz körüli; gyenge terhelés esetén 4.1 GHz all core órajelet produkál. Fesz így max 1.43V mikor 4.25 GHz-re boostol. Régi BIOS-al ez 1.53V volt, mert akkor nem lehetett normálisan offsetelni se...
Úgyhogy nálam hiába az X-es proci ha nem volt szerencsém a lottón és/vagy gyengébb a lapom... -
hash99
senior tag
válasz
hash99 #11071 üzenetére
Hát srácok meglett a baj. A táp csinálja. Rátettem egy másikat azzal nem 00zik... Már nem tudom mit csináljak táp kérdéssel 1 év alatt egy superflower leadex platinum aztán elpukkant egy seasonic x és most ez a corsair... Mégis mi a szart vegyek ha már az 50ezres tápok is annyit bírnak mint egy codegen
-
Tyrel
őstag
válasz
hash99 #11104 üzenetére
Az 1.2V valószínűleg csak az alap JEDEC órajelekhez tartozik, az XMP profilokban általában 1.35V van és nincs belőle probléma.
A 2933MHz sem gond, a legtöbb AMD-s alaplap igyekszik JEDEC szabvány órajelekre lőrni a memóriákat, kompatibilitási okokból. (a Ryzenek memóriavezérlője jobban szereti ezeket az órajeleket, bár a frissebb AGESA-kkal sokat javult ez a helyzet)
(az előnyben részesített órajeleket úgy kapod meg, hogy 2400MHz az alap, aztán ahhoz 266,6MHz-eket hozzáadogatva kapod meg a szabvány szerinti lépcsőfokokat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest