- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #16790 üzenetére
Ööö...
"Amit választottam Asus TUF 570X Plus Gaming még olcsóbb is mint a
Crosshair Hero VIICrosshair VII Hero"A két alaplap két különböző dimenzióban-kategóriában mozog.
Laikusok számára semmit nem mond a Crosshair, a római számozás és a Hero név együttese, de aki kicsit képben van a kategóriákat illetően az a nevéből megmondja, hogy az egy felső kategóriás csúcs vagy ahhoz közeli felszereltségű alaplap. Ha meg ránézel akkor nyilvánvalóvá válik a rajta található alkatrészekből és felépítésből.
Ráadásul az X470-ek közül a legjobb (nem én mondom, ezt hanem reddit-en írják a felhasználók és különféle tesztoldalak összesített véleménye alapján) alaplap volt és most is az.
Arról nem is beszélve, hogy a C7H-nak a memóriakezelése a tapasztalatok alapján elég kimagasló a mezőnyből és jól lehet játszani az órajellel és időzítésekkel. Ráadásul mindezt stabilan teszi.
-
Albigator
őstag
válasz
FeRRaR1 #16653 üzenetére
Az hogy alacsonyabb az alapórajel nem jelent kb semmit. (TDP sem igazából.) Nem órajelben volt nagy előrelépés, hanem magában az IPC-ben (ezzel együtt ugyebár single core is nagy a fejlődés). Ha Dark rock pro 4 lesz rajta, az talán még jobban kihozza magától, auton is a maxot a prociból.
Jó kérdés, hogy jobb-e annyival a 3700X, mint amennyivel többe kerül. Talán még nem. -
-
Albigator
őstag
válasz
FeRRaR1 #16637 üzenetére
Szerintem sem éri meg a 3800X, pont ezért elég lenne a 3700X is. Ahhoz meg bőven jó a Crosshair Hero VII.
(#16638) X2N
Akarod mondani gyári XMP profil 3000 MHz?? Vagy azt hajtod 3200-on? Pont ilyen memóriát tankoltam be a héten de egyszerűen nem tudtam még belőni 3200 MHz-re sehogy se, hogy stabil legyen.
Amúgy meg a gyári hűtővel nem érdemes Primeokat futtatni és stresszelni szerintem. Akár felszaladhat annyira is a hőmérséklet, bár ez inkább az X-es procira jellemzőbb ahol több feszt is ad a lap alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest