- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #16790 üzenetére
Ööö...
"Amit választottam Asus TUF 570X Plus Gaming még olcsóbb is mint a
Crosshair Hero VIICrosshair VII Hero"A két alaplap két különböző dimenzióban-kategóriában mozog.
Laikusok számára semmit nem mond a Crosshair, a római számozás és a Hero név együttese, de aki kicsit képben van a kategóriákat illetően az a nevéből megmondja, hogy az egy felső kategóriás csúcs vagy ahhoz közeli felszereltségű alaplap. Ha meg ránézel akkor nyilvánvalóvá válik a rajta található alkatrészekből és felépítésből.
Ráadásul az X470-ek közül a legjobb (nem én mondom, ezt hanem reddit-en írják a felhasználók és különféle tesztoldalak összesített véleménye alapján) alaplap volt és most is az.
Arról nem is beszélve, hogy a C7H-nak a memóriakezelése a tapasztalatok alapján elég kimagasló a mezőnyből és jól lehet játszani az órajellel és időzítésekkel. Ráadásul mindezt stabilan teszi.
-
Albigator
őstag
válasz
FeRRaR1 #16653 üzenetére
Az hogy alacsonyabb az alapórajel nem jelent kb semmit. (TDP sem igazából.) Nem órajelben volt nagy előrelépés, hanem magában az IPC-ben (ezzel együtt ugyebár single core is nagy a fejlődés). Ha Dark rock pro 4 lesz rajta, az talán még jobban kihozza magától, auton is a maxot a prociból.
Jó kérdés, hogy jobb-e annyival a 3700X, mint amennyivel többe kerül. Talán még nem. -
-
Albigator
őstag
válasz
FeRRaR1 #16637 üzenetére
Szerintem sem éri meg a 3800X, pont ezért elég lenne a 3700X is. Ahhoz meg bőven jó a Crosshair Hero VII.
(#16638) X2N
Akarod mondani gyári XMP profil 3000 MHz?? Vagy azt hajtod 3200-on? Pont ilyen memóriát tankoltam be a héten de egyszerűen nem tudtam még belőni 3200 MHz-re sehogy se, hogy stabil legyen.
Amúgy meg a gyári hűtővel nem érdemes Primeokat futtatni és stresszelni szerintem. Akár felszaladhat annyira is a hőmérséklet, bár ez inkább az X-es procira jellemzőbb ahol több feszt is ad a lap alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest