Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
BerserkGuts #24115 üzenetére
egy handbrake is megkergeti, ahogy bármilyen komolyabb kódolás/dekódolás, tehát nem kell feltétlen szintetikus teszt sem ehhez
csak azt vettem észre handbrake alat, hogy annyi a hőfok mint blendnél volt, nézem a fogyasztásmérőt, annyit evett a gép majdnem mint blend alatt, mondom azanyád' ( :
játék ha minden magot le is terhel 90%-ra, az nem olyan szintű terhelés mint egy konvertálás
szóval mindenki okosan-ügyesen gyilkolja a cpu-t, annak függvényében mire akarja használni és akkor mondjuk azzal sem tol ki akinek majd egyszer eladja...szerk:
HANDO88
én ezt nem bonyolítom túl, ami van azt használom, eddig bevált
lehet egy pl mx4 sokaknál azért hoz "látványos" javulást, mert kimondottan figyelnek a pasztázás minőségére is, hatalmas különbségeket nem vettem észre a fehér "alap" zacsis hűtőpasztával szemben, max az hamarabb kiszárad
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Interactive Brokers társalgó
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest