Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chros

őstag

válasz hokuszpk #7284 üzenetére

Holnap szetbontom, s megsasolom a verzioszamot (nem irtam fel, vagy 5.20 vagy 5.30). Mi a baj az 5.20-sokkal?

(#7280) subaruwrc: "lehet akkor egy blower típusú vga jobban megérte volna"

Nem hiszem :), ez az egyik legcsendesebb 1060-os kartya (ezert vettem ezt), 60 fok alatt a ventik sem kapcsolnak be (!), igy csak akkor mennek, ha valami nagyon 3d igenyes algoritmus fut es akkor is 30%-on addig, amig visszahutik a GPU-t 60 fok ala. A GPU is vissza van fojtva max 0.800V@1506MHz-re (MSI Afterburnerrel), es itt is algoritmus fuggoen esik vissza alacsonyabb freki/volt-ra hasznalat kozben.
    Az nVidia nagyon eltalata a Pascal kartyakat, sajna az AMD itt a kozelebe sem ert (eddig? :) ).

Egyebkent a hofokok most 10 ora bekacsp utan szobahomersekleten (zene AIMP-rol, bongeszok, madVR hdr measurement fajlok keszitese, video nezes MadVR-rel, es kozben utorrent VPN-en keresztul): CPU 56 , GPU 49 , SSD 43, HDD 38 fok (jelenleg csak zene es letoltes folyik).

Oh, a SATA-s SSD hofokara nezzetek ra (ha van ilyenetek): [link]

(#7287) Albigator: "Itt az LLC az Asus Prime B450 Plusban"

Kosz, errol nem csinaltam kepet :)

"Negatív offseteléssel én nem hogy kék halálba futottam bele hanem nem is bootolt a gép"

Igen, en is 4-es lepcsokben csinaltam, hogy legalabb a Win-ig eljussak, mert nincs kedvem resetelni a BIOS-t a lapon :)

"Nincs ebben GPU, ez nem az. Ez a proci turbója."

:) A fene, CPU-t akartam irni :)

(#7281) Bivaly26:
    Mire akarod hasznalni? De amiket leirtal, az alapjan nem eri meg, vedd a 2600-at.

Új hozzászólás Aktív témák