- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
sz.atesz89 #33396 üzenetére
Tudom nem egyszerű de valakit meg kellene kérned hogy kipróbálhasd a vga-at a gépében a játékoddal. Lehet alaplapi gond is, workstaion gépnél találkoztam kompatibilitási problémával (ilyen témában beszélgettem már itt IT-is kollégával, meg a cégnél).
Egy érdekes eset: Gépfejlesztésnél rádugtam a Dell monitorom usb hub-jára a gépem, előtte nem használtam, néha újraindult a gép. Mire rájöttem nem az új alkatrészek a hibásak, hanem a Dell usb hub okozza a problémát, leizzadtam (mem test stb.)..
Egyenként ki kell zárni a hiba lehetőségeket, elsőnek a vga-át másik gépben, utána egy kölcsön tápot lenne érdemes megnézni, ha ezeket kizártad marad az alaplap. (ha már tesztelsz, meg nézheted usb-ről indítva a memtestet)
Fontos kérdés, alaplapi bios frissítve van? -
MM
őstag
válasz
sz.atesz89 #33374 üzenetére
Azert csak kiprobalnam legalabb 1-2 masik jatekkal...
-
válasz
sz.atesz89 #33360 üzenetére
Ha más játékokban nem tapasztalsz ilyet, akkor valami "game bug" lesz ez szerintem. A tápodnak elégnek kell lennie..
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
sz.atesz89 #33360 üzenetére
A kép sajna nem jó, használd szerintem a beépített képfeltöltőt. A táp biztos hogy jó, én is ugyanezzel hajtom és tökéletes
-
Pocok9b
aktív tag
válasz
sz.atesz89 #32733 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen kártyám van, ma fogom tudni jobban letesztelni és holnap írok róla véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest