-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
salytmasztor #11731 üzenetére
Hát kell ennél egyértelműbb válasz?
Mindenesetre tuti elírásról van szó, nem hinném h küldeni fogják a visszaigazolást
De rendeld meg Te is, próba cseresznye
-
CsonkaImo
addikt
válasz
salytmasztor #11728 üzenetére
106k egy 290X?! Wow!
Nem lehet, hogy elírták az árát?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
salytmasztor #11508 üzenetére
Igen, benne van. Egyetlen játék van eddig (ha jól tudom) ami támogatja a trueaudiot az pedig az új Thief.
-
daveoff
veterán
válasz
salytmasztor #11508 üzenetére
Nem BF4-ben nincs trueaudio támogatás, én egyedül a Tief-ről tudok, hogy abban van.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
salytmasztor #11292 üzenetére
Black screen....
Egyébként mind1 milyet veszel, mindegyiknek van vmi stiklijje....msi ventije köpi a kenőanyagot, sapphire-ra csak 2 év gari van, gigákat meg általánosságban köpködi mindenki a magas ( valós vagy vélt) hibaszázalék miatt.
Asus-al egyébként hűtés/hang tekintetében meg voltam elégedve, a ph-s teszt is őt hozta ki győztesnek ( igaz azok 290x-ek voltak, de a hűtés itt is ott is ugyanaz)
-
Jani18
aktív tag
válasz
salytmasztor #11292 üzenetére
MSI Gaming,Sapphire Tri-X Gaming-et sokan dícsérik.
-
válasz
salytmasztor #11286 üzenetére
Van rá Ebay-n 11k+ kiszállításért, de +5k és kapsz Custom-t (használt árakról beszélek)
Egyébként ha fújod a nyákot, akkor 5-7% ventifordulatot is megúszhatsz, ami nem kevés abban a tartományban ahol jár a kari.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Nem érdemes!
Nem véletlenül adják aprón ilyen nyomott áron, láttam már 80k-ért is!
Gyenge és hangos a hűtése. Rá való custom hűtést meg alig kapni, ha kapsz is minimum 20k. Akkor meg már inkább az Asus, bár azzal is óvatosan, én is most szívtam meg eggyel....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Szerintem 290X-et az apróról
-
Jani18
aktív tag
válasz
Szerintem érdemesebb megvenni egy Asus DC2-t.18-20k körül vannak rá hűtők.Tény,hogy sokkal halkabbak,de a VRM hűtés nagyon gyenge így.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Refet csak akkor vegyél ha vizezed most már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest