- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Mondjuk lesz is ár:
Just a thought, the MSI R9 290X Lightning looks like a great graphics card, specially for PC Enthusiasts who loves to tweak and overclock a lot. But the $880 USD price seemed to be too high for this card, making the GTX 780 Ti a more attractive alternative. -
Joshi
titán
Új kártya új konfig ennyi.
(#8958) ricshard444: nekem Gigabyte kártyám van és ezt a topikot nem olvastam egyáltalán mielőtt megvettem volna itt a PH apróban a kártyát. Én csak az eladó megbízhatóságát vettem alapul amit nem bántam meg még akkor sem ha a vga-val együtt 300k-t költöttem konfigra. Most azt mondom hogy jól döntöttem mert minden működik ahogy kell, de hidd el hogy nekem se kellett sok hogy ne küldjem vissza a kártya tulajának a vga-t. Nem akarom szidni az AMD-t de egy biztos hogy van hova fejlődniük.
-
daveoff
veterán
Szerintem az MSI-nek jobb a hűtése, ASUS nem a leghűvösebb, főleg a VRM. Én ha most vennék biztos, hogy MSi Gaming, és az ára is tűrhető.
(#8810) Sonja: Túlzás egy olyan kártyát az ajánlott lista elejére sorolni, ami még meg sem fordult itt a fórumon. Lehet hogy jó a PCS+, de még nulla a tapasztalat vele itt.
-
andro93
aktív tag
Ha hibás a kártya, és szerencséd van, akkor kicserélik, de Sonjának pl. bs-es volt a tri-X karija, és ki sem akarták cserélni iponnál, azt írták, hogy náluk nem jött elő a probléma, hetekig nem volt kártyája.
Az a baj, hogy egyértelműen jó választás nincs. Sapphire, meg a PC tényleg jó választás lenne, csak a PC kb sehol nem kapható, meg infó sincs róla nagyon, mert kevés embernek van olyanja. Sapphirere meg több panasz is érkezett itt fórumon, meg ugye mindkettőre két év garancia van, ami nem utolsó szempont.
Szerintem az Asus meg az Msi jó választás, megbízható márkák. Nekem Asus van, meg vagyok vele elégedve teljesen, iponon most van is Asus 290 dcu2 132-ért. -
andro93
aktív tag
Korábban Msi, Asust ajánlották itt, Powercolort nem tudom hol lehet kapni, talán merlinen valami horror áron.
Én Sapphiret pl. elvből nem vennék a 2 év gari miatt, Gigát meg a magas hibaarány miatt. Hacsak nem akarod szénné tuningolni a kártyát, akkor Msi, Asusban gondolkodj sztem, egyéb esetben meg Sapphire is szóba jöhet. -
szasanyi
félisten
Ez sosem értettem, hogy lehet ár nélkül eldönteni. Naná, hogy sportkocsi és sportkocsi között van különbség ami általában árban is jelentkezik. Vagy van zsé bőven és ez nem számít? És még ott a gari: hova, mennyi időre egyik és másik esetén és tovább nem is mondom mik azok amiket - SZERINTEM - mérlegelni kell a kérdés korrekt megválaszolásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged