- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Májkii #36995 üzenetére
viszont akkor már kelleni fog erősebb táp is. én mondjuk csak 1000-1050wosat akartam, aztán megláttam ezt agyonakciózva emagon. csak a hülyének nem érte meg 60kért.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
colossal89
tag
válasz #29810176 #37002 üzenetére
A lényeg az, hogy a 850W, alapon a 6700k és 390X CF vígan viszi és mérsékelt OC val is. Itt jön a DE az említett konfigurációval OC val bőven ki lehet futni a 850W ból. 1000W feletti fogyasztást is mértek már többen itt a fórumon természetesen magas OC val (4790k 290X CF-el)
(Adatlapomon van a gépem)
-
törölt tag
válasz colossal89 #37006 üzenetére
4.7GHz proci + 3200MHZ ram + 1300Mhz vga komolynak számít?
-
törölt tag
válasz Májkii #37009 üzenetére
Már úgy vagyok vele veszek egy komoly gépet amit aprójával tudok fejlesztgetni. Nyáron megyek dolgozni kb 150K-t szerzek (jövőre ebből lesz a második vga, 2 év múlva meg vízhűtés).A maradékot meg kipótolják a szüleim . A gép nem csak játékra lesz. Neumannba még nem tudom mikrt tanítanak, de arra is és még mindenfélére. Amolyan hobbigép.
-
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #29810176 #36992 üzenetére
16 + 16 vagy 8+8 ok, 16+4 nem ha CFet akarsz.
hazszellozes tema: CFre ha nincs meg a haz es legen akarod huteni, akkor Silverstone Raven03 vagy Rave05. hazas topikban ha mast dicsernek hogy biztos eleg lesz akkor valszeg nem.
vizzel kapcsolatban mire vagy kivancsi?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
válasz proci985 #37015 üzenetére
Mennnyibe is kerül? Milyen elven működik? Mennnyi pluszt nyújtana egy chiller? Hogy kell kiszámítani mekkora pumpa és radiátorok kellenek? Hard tubing? Stb.
A háznak még majd utánajárok a házas topikban. Egyébként az Aerocool 1000-eg néztem, mert Shellkretor tesztjében egész jó eredményt ért el nagy és jól néz ki.
Egyenlőre biztos nem lesz pénz rá, de tudni nem bűn. De ne spamoljunk ide. Majd megkérdem a vízhűtéses stb. topikokban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz proci985 #37015 üzenetére
Szerintem a Crossfire/SLI jobban megéri, mint eladni a régi kártyát. Kb. Mennyi plusz teljesítményt hozna? Hozna annyit, mint egy erősebb kártya pl. Jelenleg Fury X??
A terv jelenleg úgy áll, hogy veszek egy gépet ami később elbírja a Crossfiret+tuningot és 1 év múlva kerül bele a második. Az nem tesz rosszat egy tápnak, ha 1 évig 50%-on megy?
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
-
edem20
csendes tag
Sziasztok.
HD 6950-es videókártyám cseréltem gigabyte r9 390-re.
Első inditásnál minden gond nélkül elindult drivert felraktam.
De mivel játékban kevesebb fps-em lett mint a régi videókártyával gondoltam a régi driver kavar be.
Ezért gondoltam újra rakom a drivert.
Viszont miután letöröltem gondoltam újrainditom.
Újrainditás után Viszont nem volt semmilyen kép és azóta se tudok vele mit csinálni.
Ha belerakom a régi karit akkor megy minden gond nélkül.Mi lehet a hiba?
-
Televan74
nagyúr
válasz edem20 #37026 üzenetére
A legfrissebb dátumú bios 2015/08/05(Improve system stability),lehet hogy segít.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
edem20
csendes tag
Újratelepités bios frissités megvolt.
Crimson telepitö pakot felraktam.
Újra inditás után pedig elöjött egy konzol ablak:
https://secure.amd.com/di?VID1=1002&DID1=6798&PID1=AMD%20Radeon%20Graphics%20Processor&SSVID1=1043&SSID1=3003 -
edem20
csendes tag
Teljesen új telepités.
Viszont egy újabb probléma is felütötte a fejét.
Ventik pár mp után leállnak és nem indulnak el. -
edem20
csendes tag
Nem szóltam.
Minden rendben
Köszönöm a segitséget. -
Habugi
addikt
válasz Runner_fxr #36962 üzenetére
Csináltam három videót azon a részen, ahol TTomax fórumtárs átrombolt a TX SLI-vel, 1130/1700 (így vagy úgy ennyit az összes Grenada tud..), alapfesz, 50% TDP..
Többször írtad hogy kültéren nem ritkán 20-30fps-re bezuhan nálad, számomra teljesen érthetetlen..
A textúra minden esetben maradt maxon, VeryHigh / High Preset között váltogattam a különböző felbontásokon, MotionBlur/DoF (PostProcess) nálam nem pálya, szóval azok ki voltak kapcsolva..
1080p, VeryHigh: [link]
1440p, VeryHigh: [link]
1440p, High: [link]
Itt végül elfelejtettem kilőni a DoF-ot/PostP..A softveres multicore 60fps felvétel lecsípett 5-7 Fpst, szóval annyit mindháromhoz hozzá lehet adni..
Bármit csináltam egyébként az anyaggal, a YT valamiért szétbarmolja a bitrátát, hiába csinálom úgy ahogyan a nagykönyvben megvan írva, szóval alkalmanként olvashatatlan az OSD mert szétesik az egész..
A helyzetet az sem segíti hogy 1440p-ben össze is ment, persze hogy nem növeltem a méretét mert bíztam benne hogy olvasható marad.. és a YT nem kontárkodik bele.Ahogyan az korábban is írtam/javasoltam, a 1080p VeryHigh vs. 1440p High nagyjából egy kutya, ritkán vagy egyáltalán nem esik 70FPS alá, kültéren sem.
1440p VeryHigh már más tészta.., viszont 50alá így sem esik soha, a videón ugyan látni egy-két alkalommal de rászámolandó amennyit írtam.Ez a második pálya vége, szóval elég hamar eljutsz idáig, könnyebben kitesztelheted mi is okozza a problémát nálad.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TTomax
félisten
válasz Habugi #37036 üzenetére
Picit zoomold meg az OSD-t akkor jól olvasható lesz,sajnos a YT rendkívül sajátságosan kezeli a bitráta kérdést,sosem kapod vissza azt a minőséget mint a a raw.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Habugi
addikt
válasz TTomax #37037 üzenetére
Legközelebb az lesz, a vicc az hogy egészen addig a pillanatig kristálytiszta az egész, amíg el nem kezdem feltölteni.., nem csak a raw.
Kvázi annak ellenére hogy 1440p-ben nem nyúltam az OSD összement méretéhez, tökéletesen olvasható lenne....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
edem20
csendes tag
válasz CsonkaImo #37035 üzenetére
Egyébként nem lett 100%-os a rendszer.Sajnos a biosba nem tudok belépni mivel bekapcsnál egyböl a Windows 10 töltö képernyöje jön be.Elötte semmi más.
Szerintem kompatibilitási problémák vannak.
Ugy is tervben van az alaplap csere.Addig kibirom bios nélkül.
Egyébként ti milyen alaplapot ajánlotok hozzá? -
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Tudja vki h miert nem mukodik az MSI afterburnel dx12 jatekokkal?nem irja ki a megjeleniton az adatokat jatek kozben(Tomb Raider,Ashes)?
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Solesz84
aktív tag
válasz velizare #37041 üzenetére
Ertem.akkor mivel lehetne kiiratni az adatokat?
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Apone33
őstag
Hello!
Eljött a monitor váltás ideje, itt az "ideje" hogy a kártya is izzadjon egy kicsit. Acer G277HUsmidp ezt néztem ki, remélem nem kell majd sok kompromisszumot kötnöm az 1440p miatt.
Esetleg ha valakinek lenne egy jobb ajánlata monitor ügyben, ne fogja vissza magát. 120k-ig
Play Hard!!!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Habugi #37036 üzenetére
Nem csak a C3-ban tapasztaltam az ingadozó fps-t, tulajdonképpen az összes játékban ugrált 60-30 között bizonyos részeken, tényleg nagyon zavaróan. Lehet, hogy a procim kevés neki, nálam egy 3,2Ghz-en járó 6500 hajtotta, te meg egy 4,7Ghz-en járó 6600K-val hajtod, azért az sem mindegy. Ez mondjuk nem a kártya hibája, ez tény. Ha nálam is úgy ment volna mint nálad, akkor nyilván nem problémázok. Egyébként már eladtam a kártyát, ki fogok próbálni egy brokkolit.
Ha azzal is ingadozik, akkor meg ki fogom cserélni a procit lapot, stb.
A kártya biztos, hogy szuper, itt szoftveres gondok lehetnek, vagy csak kevés neki a procim.[ Szerkesztve ]
-
Raggie
őstag
válasz Runner_fxr #37049 üzenetére
Hát ha a proci volt kevés hiába lesz hasonló teljesítményű zöld kártyád annak is kevés lesz!
Azért eladás előtt megnzézhetted volna játékok alatt a kihasználtsági százalékokat.
(proci, vga, ram kihasználtsági % azokban a pillanatokban amikor leugrik az FPS)
Ezek tudatában jobban meg lehet mondani, hogy mi volt a bibi.[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest