- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
válasz #35434496 #24002 üzenetére
Ha a 390X single GPU lesz akkor nehogy már ennyivel később adják ki mint a 380X-et...Nagy kicseszés lenne,ez alapján akár 2 évvel a 290X után jönne csak a folytatása?Egyáltalán létezik ez a "Bermuda" kódnevű chip?Sok helyen azt írják hogy a 380X lesz a flagship és ugye az a Fiji,akkor a Bermuda az a Dual GPU-s Fiji-nek a kódneve?Mert ha nem,hanem tényleg egy single GPU még erősebb chip akkor azt remélem tisztázzák a megjelenés előtt,mert aki a flagship kártyát akarja megvenni,vesz egy 380X-et és 3 hónapra rá jön egy erősebb 390X az alaposan rá fog cseszni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #23991 üzenetére
Ha ez a nap eljönne maximálisan ki tudnálak emelni...ezen felül részesülnél a vallási megkövetésemben és nem utolsó sorban akkor már kettőnkenk lenne ilyen kártyája,ami szintén nagyon karaj dolog!
Csak aztán nehogy luftot rúgjon az AMD,mert ennyi piros év után ciki lenne átállnom iszlám vallásra egy 980ti-vel. -
petymeg
addikt
válasz korion #23988 üzenetére
Az nagyon jó a 67 C, nekem most jött meg az Asus ref. az simán 94 C. Nagyon forró...remélem nem tesz kárt se magában, se más alkatrészben ezzel a magas hővel.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
hermanyi
addikt
válasz petymeg #24015 üzenetére
Nekem is ref 290 van igaz giga ,de 1 játék van amiben 65C főlé emelkedik a hőmérséklete és az pedig az AC ful hd és minden kimaxolva itt eléri a 70-72C fokot
Igaz ,hogy Accelero Hybrid hűtés van rajta de megvan a gyári is
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Sontir Fel
őstag
válasz MPowerPH #23974 üzenetére
Nah, nem ugyanazt mondjatok marcius vegere van betervezve egy betegszabi... ha addig nem, naj majd a gtaval kitesztelem a dolgot. Tobb mint egy honapja nem bfeztem mar... ez remes
(#23978) fatal1ty1984 : nem valt be, vagy nem fert el kenyelmesen?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Don't Panic
senior tag
hát srácok ez a Dying Light- nem lett túl jól optimalizálva (oké h zöld) de akkor is miden mind FHD alatt jóval az összes minden OFF és igy is szaggat
Baromira sajnálom vártam pedig.... -
VGYke
addikt
válasz DroiDMester #23987 üzenetére
Ismét köszönöm! Egy haszna volt hogy kibontottam a gépet és megnéztem (lefényképeztem) a VGA-t, vaksin keresve a kapcsolót (mivel nem én szereltem be): rögtön feltűnt, hogy a kép szerinti:
területen nem lett eltávolítva a védő-takaró fólia.
Heuréka- gondoltam, megtaláltam a VRAM túlzott (Furmark=92fok) melegedésének okát!
De tévedtem. Még nem hasonlítgattam össze a fólia előtti-utáni teszteket, ezt majd egy excelben később, de szerintem alig változott...
Pl. fólia eltávolítás után:
FurMark beállítás:
GPU Stress Test indítás után:
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
daveoff
veterán
válasz Don't Panic #24020 üzenetére
A zöld oldalon hibátlanul fut, de egyáltalán nem estem hasra a grafikától, sokkal jobbra számítottam. Mondjuk még nem sokat játszottam vele...
(#24021) VGYke: Furmark alatt ez egyáltalán nem vészes, simán elmegy egy 290-nél
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
fatal1ty1984
őstag
válasz Sontir Fel #24019 üzenetére
kb egyik sem,bár akkor 2db 5970-es 2magvas kártya figyelt a gében
-
korion
senior tag
válasz petymeg #24015 üzenetére
inkább csak normális,de pörög is és hangja is van rendesen!
bár nekem 6970 ref. kártyám volt!
annak porszívó hangja volt(az se jobb) és az is 90-100 C volt játék közben!
ment is a levesbe,mert szerintem 90-100 C már sok!én adnám el a helyedbe...
mindjárt kap egy tuningot,mert 947mhz az órajele és kiv. vok mit bír
üdv!
+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
korion
senior tag
a vga-ddal szaggatott?
mert akkor vmi hiba van!
üdv!+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
korion
senior tag
válasz Don't Panic #24026 üzenetére
elképzelni nem tudom h mire nem elég a vga-d!??
esetleg van 1-2 repülős szimulátor,azok eszik a vga-t,de ez egy zombis(ami nekem tetszik)szóval nem értem miért szaggatott..+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
sixpak
nagyúr
Remélem csak viccelsz, épp most akarom megvenni a játékot valamelyik digitális disztribútornál.
Már egy éve ezt a játékot várom, ezért veszem csak kódot, mivel a dobozos csúszik egy hónapot.
Tehát játssz még fél órát és mondd, hogy szépen megy, én pedig izzítom a hitelkártyámat.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Joshi
titán
Az általad bekarikázott terület a VRM2 fölött helyezkedik el, a VRM1 a kártyán hátrébb van a GPU után. Az a furcsa hogy nálad a VRM2 is iszonyatosan melegszik ami általában nem szokott. Én levenném a hűtőt és újraraknám mert ott valami nem kerek. Van a csavarokon matrica?
-
eszakas
senior tag
Nézd meg hogy a venti vezérlés automatán van-e. Egy ilyen terhelésnél nem hinném hogy ildomos az 52% venti terhelés, és azt is hogy forog-e mindkettő.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Werkly
őstag
" Zombies game" VSync meg az NVidia dolgok OFF minden más ON 75-100 FPS a játék igaz még az épületben bóklászok. GPU 72 fok körül VRAM 62-67.
-
zimi1991
aktív tag
válasz Don't Panic #24049 üzenetére
Csak az baj, hogy nálam a proci kihasználtság sem éri el sokszor a 30-40% ot sem...
Nevettséges, de miért is lepődök meg?Elvégre nvidia gameworks[ Szerkesztve ]
A privátokra illik válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest