- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roli567
csendes tag
Sajnos csak egy 6 pin-es csatlakozó van.
Már nem tudom mi tévő legyek.
Lehet, hogy a HDD melegszik, bár gondolom az nem driver öszzeomlást eredményezne.
Az lesz, hogy kipróbálom másik gépben a videókártyát, ha lesznek fejlemények, írok. -
Roli567
csendes tag
Hát kb. a legrosszabb ami ludas lehet...
-
Roli567
csendes tag
]Régi konfig ez már.
Egyszer újra tettem, nem voltam még nagyon jártas ebben, és nem tudom, hogy jól sikerült-e, mert ha jól emlékszem, akkor megmaradt a googleban a jelszómentés, meg ilyesmi, nem biztos, hogy jól sikerült.
Most tervezem, hogy kipróbálom más gépben, de gondoltam, megkérdezem, hogy mi mást lehet még csinálni.
Amúgy ha más gépben jó a videókártya akkor mit csinálhatok?
Egyébként tegyem újra megint a Windows-t?(B)(I)(/I)(/B)Szerk. annyit próbáltam még, hogy a régi videókártyámat, egy Sapphire HD 5450 DDR2-őt tettem be, a Xeon procival és nem volt baj.
-
Roli567
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja szívok, idegeskedik egy Gigabyte HD 7790 OC-zott kártyával.
Sokszor írtam fórumokra, mondták: frissíts driver-t vagy ha nem segít próbáld ki régiekkel.
Legalább 5-öt próbáltam ki, változatlan.
Biztos a táp a ludas, akkor volt 350-es Delta Electronicos, ha jól emlékszem, most egy Chieftec Smart Series 500W-os van benne.
Lehet túl melegedés! Hoppá, proci ( Intel Xeon X3220) terhelés alatt eléggé felmelegedett, vettem rá egy Thermaltake Contac 21 hűtőt. Probléma megmaradt.
Elküldtem kétszer garanciáztatni (a kettő együtt kb 6 hetet vett el), nem találtak semmit...
Ezalatt eltelt 5-6 hónap, mivel elég sokat kellett tanulnom, néha már hagytam a francba a géppel való foglalkozást, majd tél,a szünetek, nem igazán érdekelt.
Procira még nem gondoltam. A videókártya előtt vettem egy hónappal, használtan. Így betettem a régit, egy Intel Pentium Dual Core 1.6 GHz-s procimat. mily meglepetés, probléma még mindig megmaradt.
Most, hogy itt lesz a nyári szünet, valamivel elakarom tölteni az időt.
Kiszeretném deríteni mi a probléma a géppel, mert kékhalált kapok, driver leáll, kép összeomlik, fekete négyzet formák vagy mik5 perctől 1 óránkánti ciklusokban.Lassan másr sírok tőle, mert nem lehet semmit csinálni, az asztalon is összeomlik!4!!!4!
A videókártya rossz és nem akarják kicserélni?
Mégiscsak dirver?
Vagy a gépből más hardver?Gépem:
Alaplap: ECS G31T-M2
Proci: Intel(R) Xeon(R) G0, X3220 @ 2.40 GHz 2.40 GHz
VGA: Gigabyte HD 7790 1GDDR5 OC 128 bit
RAM: Kingston 2GB DDR2 800 MHz (talán ezt kellene a másik slotba tenni??)
Táp: Chieftec GPS-500A8
HDD: Seagate 250 GB
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest