- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
marcus1 #3365 üzenetére
Abból indulj ki, hogy nem ma kerültek a piacra, és volt idejük javítani. Megtették?
Biztos lehetsz abban, hogy a "nagy változás" (gy.k.: átszámozás) nem a probléma javításáról, hanem egy újabb rókabőr lehúzásáról fog szólni. Mint ahogy az előző esetben is erről szólt...Ne legyen igazam, de várd meg először a tapasztalatokat ezzel kapcsolatban.
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
-
Writz
tag
Stabilan fut 60FPS-el, és néha "bekapcsol" egy ilyen slow motion fícsör
Marha zavaró. Először azt hittem, hogy a vinyó lassú és nem tudja tartani velem az iramotŰ
Aztán monitoroztam a VRAM használatot, és 900MB alá be se megy... Mellesleg nem is FHD-ban játszok hanem csak 1280x1024-ben... -
Elég neki az 1GB is, lásd a PH-tesztet (Sapphire HD 7790 2 GB: duplázott memóriával):
"Ugyan a megduplázott, 2 GB memória elsőre jól hangzik, csak éppen ritkán élvezhetjük az általa nyújtott előnyöket. Az általunk vizsgált három játék esetében jóformán semmit nem jelentett a plusz 1 GB."Egyébként mennyi a rendszer memóriád? 2x2GB?
-
lajafix
addikt
nekem 2 GBos Sapphire van 1 hete, a nem hőcsöves hűtős. 70 fokra felmelegszik alap ventillátor beállításokkal, ekkor 40-45% között pörög és nekem csendes. Afterburnerben felhúztam 55%-60%ra a ventit + némi tunning így épp 55-60fok közötti.
Driverral nekem nincs bajom. a régit leszedtem, a kártyát beépítettem az utolsó 13. valahanyast felraktam, BF4 highban 55 fps singleben, 1650x 10xx felbontásban, nekem meglepi hogy 1,5 GB a foglalt video RAM ezen a felbontáson is. Online még nem néztem, vén kocajátékos vagyok már csak.
-
Gainka
őstag
Mit akarsz tudni?
A sapphirét nem venném meg mert elég gyenguszkának tünik a hütése,a 260x 40 ezret nem ér, teszteket tudsz nézni, ja és várj egy kicsit mert jön nem soká a 265 és betolakodik a 260x-270 közé és lehet lejjeb tolja a 260x árát
(#5) stevve
Igy van ezért vetem én is 7790-et janárban
(#3) marcus1
ÖÖ nézegesd a 7790 is mert lehet sokkal jobb árban találsz pl asust vagy sapphire dualx-et, ugyan azt tudja mint a 260x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mini-ITX
- RAM topik
- Napelem
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest