- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
marcus1 #3365 üzenetére
Abból indulj ki, hogy nem ma kerültek a piacra, és volt idejük javítani. Megtették?
Biztos lehetsz abban, hogy a "nagy változás" (gy.k.: átszámozás) nem a probléma javításáról, hanem egy újabb rókabőr lehúzásáról fog szólni. Mint ahogy az előző esetben is erről szólt...Ne legyen igazam, de várd meg először a tapasztalatokat ezzel kapcsolatban.
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
-
Writz
tag
Stabilan fut 60FPS-el, és néha "bekapcsol" egy ilyen slow motion fícsör
Marha zavaró. Először azt hittem, hogy a vinyó lassú és nem tudja tartani velem az iramotŰ
Aztán monitoroztam a VRAM használatot, és 900MB alá be se megy... Mellesleg nem is FHD-ban játszok hanem csak 1280x1024-ben... -
Elég neki az 1GB is, lásd a PH-tesztet (Sapphire HD 7790 2 GB: duplázott memóriával):
"Ugyan a megduplázott, 2 GB memória elsőre jól hangzik, csak éppen ritkán élvezhetjük az általa nyújtott előnyöket. Az általunk vizsgált három játék esetében jóformán semmit nem jelentett a plusz 1 GB."Egyébként mennyi a rendszer memóriád? 2x2GB?
-
lajafix
addikt
nekem 2 GBos Sapphire van 1 hete, a nem hőcsöves hűtős. 70 fokra felmelegszik alap ventillátor beállításokkal, ekkor 40-45% között pörög és nekem csendes. Afterburnerben felhúztam 55%-60%ra a ventit + némi tunning így épp 55-60fok közötti.
Driverral nekem nincs bajom. a régit leszedtem, a kártyát beépítettem az utolsó 13. valahanyast felraktam, BF4 highban 55 fps singleben, 1650x 10xx felbontásban, nekem meglepi hogy 1,5 GB a foglalt video RAM ezen a felbontáson is. Online még nem néztem, vén kocajátékos vagyok már csak.
-
Gainka
őstag
Mit akarsz tudni?
A sapphirét nem venném meg mert elég gyenguszkának tünik a hütése,a 260x 40 ezret nem ér, teszteket tudsz nézni, ja és várj egy kicsit mert jön nem soká a 265 és betolakodik a 260x-270 közé és lehet lejjeb tolja a 260x árát
(#5) stevve
Igy van ezért vetem én is 7790-et janárban
(#3) marcus1
ÖÖ nézegesd a 7790 is mert lehet sokkal jobb árban találsz pl asust vagy sapphire dualx-et, ugyan azt tudja mint a 260x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Diablo IV
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest