Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Askformore

senior tag

Sziasztok!

Van egy Asus HD7790 1GB kártyám, frissítettem a driverét, hogy jól menjen vele a Wolfenstein, de azóta van egy elég zavaró problémám. A gépre rá van kötve egy monitor és egy LCD tv, mint másodlagos kijelző. A probléma az lenne, hogy 3-4 óránként azt hiszi a gép, hogy lehúztam a tv-t, majd egyből visszadugtam, hallani is a hangot, amit akkor ad ki, amikor lecsatlakoztatsz valamit, majd azt is, amikor újra felismeri. Ilyenkor pár másodpercre elsötétül a kép a monitoromon, ami elég idegesítő. A legzavaróbb probléma pedig az, hogy a gépemen XBMC-t futtatok, ami alapból a tv-n kellene, hogy megnyíljon gép indításnál, így van beállítva, viszont ha bekapcsolom a gépet, majd utána a tv-t, ugyanezt a hibát produkálja. Azt hiszi, hogy lehúztam egy pillanatra, megint jön a lacsatlakoztatós hang, az XBMC átugrik a kis monitorra, és lehet manuálisan visszaállítani, hogy a tv-n jelenjen meg. Azóta frissítettem mégegyszer drivert a legfrissebbre, de semmi sem változott.. lehet ez valami beállítási probléma? Vagy a driver hibája?

Csatoltam egy képet ami a jelenlegi állapotot mutatja.

A választ előre is nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák