- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus HD7790 1GB kártyám, frissítettem a driverét, hogy jól menjen vele a Wolfenstein, de azóta van egy elég zavaró problémám. A gépre rá van kötve egy monitor és egy LCD tv, mint másodlagos kijelző. A probléma az lenne, hogy 3-4 óránként azt hiszi a gép, hogy lehúztam a tv-t, majd egyből visszadugtam, hallani is a hangot, amit akkor ad ki, amikor lecsatlakoztatsz valamit, majd azt is, amikor újra felismeri. Ilyenkor pár másodpercre elsötétül a kép a monitoromon, ami elég idegesítő. A legzavaróbb probléma pedig az, hogy a gépemen XBMC-t futtatok, ami alapból a tv-n kellene, hogy megnyíljon gép indításnál, így van beállítva, viszont ha bekapcsolom a gépet, majd utána a tv-t, ugyanezt a hibát produkálja. Azt hiszi, hogy lehúztam egy pillanatra, megint jön a lacsatlakoztatós hang, az XBMC átugrik a kis monitorra, és lehet manuálisan visszaállítani, hogy a tv-n jelenjen meg. Azóta frissítettem mégegyszer drivert a legfrissebbre, de semmi sem változott.. lehet ez valami beállítási probléma? Vagy a driver hibája?
Csatoltam egy képet ami a jelenlegi állapotot mutatja.
A választ előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Peugeot, Citroën topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest