Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3453 üzenetére
A VGA hogy fut? Ez nem processzor-alaplap-RAM, ez a VGA driver. Ezt csinálta addig, amíg nem stabilizáltam az állapotokat, illetve a vizes biossal csinálta jellemzően. Sima AIRel inkább az volt, hogy nem volt elég a szufla a HBMnek, azért lejjebb kapcsolt, és emiatt nem volt meg a teljesitmény, hiába ment a GPU 1550en- 1560re egy pillanatra nem volt elég. Most adrenalin van fent, de azóta lehúztam a boostot+addig bütyköltem, hogy most rendben van.
Ha jól emlékszem, valahol azt irták, hogy tulajdonképpen mikor a gpu frekvenciát vált, akkor történik a kifagyás, és az adatok alapján, amiket eddig összeszedtem, nekem is úgy tűnik, hogy pl superposition jelenet váltásnál (mindig a 10es végén, a 11esre váltásnál) ahogy hirtelen változik a frek nem tudja lekövetni valami, és akkor omlik. Ezt kicsivel több fesszel előzöm meg most, kb 0,01 v (10mV) többet adok rá, mint ami kell ahhoz, hogy a firestrike stabil frekin lefusson, akkor már a Superposition is lefut stabilan.
Valószínűleg a hwinfos összeomlást is ez generálta, gondolom az pluszba olvasta az adatot a kártyától, s néha rossz pillanatban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest