Hirdetés
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dronte
üzenetére
Sajnos nem. Ezzel két csip szivárgási árama hasonlítható csak össze. Abból biztosan csak annyi következik, hogy a magasabb szivárgású csip azonos feszültségen többet fog fogyasztani. Ezért is kell beleszámolni gyárilag, és a szivárgósabb csipeknek alacsonyabb feszt adni.
-
válasz
Dronte
üzenetére
Kábé arról van szó, hogy x órajelet az egyik y, a másik meg z feszültséggel tud hozni. Vagyis ha jó a chip, jobban lehet alulfeszelni.
Tuning szempontjából hallottam viszont olyat is, hogy teljesen mindegy az ASIC quality, ha tudod hűteni. Nem tudom, igaz -e, én minimális tuningot szoktam csak csinálni alulfeszelés mellett.
-
paprobert
őstag
válasz
Dronte
üzenetére
Thermal és / vagy power limit miatti az ingadozás.
Újrapasztázás, undervoltolás, gépház oldalának levétele, power limit kitolás, egyedi ventilátor szabály mind segíthet.Amúgy ez a működés specifikáció szerinti, a boost órajel csak a gyárilag maximum lehetséges frekvencia, hivatalosan nem garantált folyamatosan.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Dronte
üzenetére
Nem ismerem a bányászás hátterét, tippem szerint a nyilvántartások hátterét teremtik meg a gépparkkal, ha sokkal többen jelentkeznek adminisztrálni, mint amennyien a kriptopénzt használják, akkor az le fogja verni az árakat.
Egyébként ugyanaz, mint a tőzsde, minél később szállsz fel a vonatra, annál nagyobb az esély arra, hogy bukni fogsz - viszont a kapitalizmus ereje (a láthatatlan kéz) abban rejlik, hogy minél ígéretesebb egy lehetőség, annál többen vetik rá magukat, így árversenyt generálva, ami a fogyasztónak tesz jót, ugyanez teszi lehetővé a műszaki kütyük gyors fejlődését.(mindazonáltal én is szeretem távolról szemlélni az ilyen dolgokat
) -
taranis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Medence topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Milyen routert?
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest