- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
Kaspest #40805 üzenetére
Nem arra gondoltam, hanem erre(katt)Radeon Software (ALT+R) overlay.
Más:
Pénteken összeraktam a gépet(1600AF+RX580 ASUS DUAL 8GB).
Nem tudtam eldönteni, hogy a stock proci hűtő vagy a VGA hangosabb.
Hőmérsékletügyileg 76°C mutatott az MSI Afterburner.
Otthoni munkavégzés után, majd kerítek időt a ventillátor profilra, és egy alufeszelésre, ha jól olvasom az ilyenkor soron következő teendőket. -
Smoki122
kezdő
válasz
Kaspest #40769 üzenetére
Holnap megpróbálom. Most is CS:GO meccs után ugyan ez a jelenség. Ráadásul hiába volt 300fpsem a netem se volt most kivételesen rossz és akadozott..
Azt nem értem, hogy miért nem lehet egy normális drivert kiadni hozzá. Oly nagy meló lenne a cégnek?
Kezdem komolyan azt gondolni, hogy az AMD kártyák hulladékok.
Ha a régebbi drivert teszem fel, akkor esetleg az újabb játékoknál okoznának gondot? Gondolok itt COD WZ vagy BF5?. -
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Kaspest #40621 üzenetére
Szia! Ajánlanám neked a 19.12.2 drivert! Ugyanolyan stabil mint a 19.12.1 csak picit optimalizáltabbnak tűnik [link] , illetve tudja az anti-lagot és Image Sharpeninget dx11 címeknél is. Én is ezt használom egy ideje, miután a 20-as driverrel fekete képernyőzött, kék halálozott a kártya (rx570 4GB). Ráadásul WHQL. Nem, mintha számítana, de akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest