-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Smoki122 #40823 üzenetére
Ha alulfesz előtt gond volt akkor elmelegedik a kártya.
Rossz paszta, rosszul érintkezik a hűtés, rossz szellőzése a háznak vagy ezek valamilyen kombója.
A legtöbb rx tulaj törekszik 1 volt alá (még ha ez minimális teljesitmény csökkenéssel jár is).
Én 950-en hajtom (ez jó kártya) van ako 970-980-on. -
TIT
veterán
válasz
Smoki122 #40795 üzenetére
Mivel bányászkari volt így egyértelmű,hogy nem az amd vacak,hanem aki eladta,mert lusta volt visszatenni a gyári biost,akinek itt gond volt általában az bányászbios miatt volt.
15 éve amd-m van és semmi baja.
2,5éve 580 és semmi baja de origin vettem.
Nv meg csak a vgát tette tönkre,olyan jó drivereket csinál havi 1-et,amd meg havi 3-4-et. -
koszos91
tag
válasz
Smoki122 #40773 üzenetére
Szia!
Nekem jelenleg a 20.2.2 van fent és hogy "lekopogjam" nagyon szépen teszi a dolgát, mint régi és mint új játékoknál. (1x- 2x volt itt is gond, de az szerintem nem a driver miatt.)
Ahogy olvasgattam komemnteket rájöttem, hogy nem mindig pont a driverrel van gond, hanem több dolog jön össze és azért van a baj sok embernél. (hardware-sen nem passzol valami vagy a windows, nekem pl.: amikor a kártya meglett elkezdtem ökör módjára telepíteni a drivereket és a végére úgy összeakadt, hogy újra kellett húzni a windowst!)
Igen ahogy Ellia is írta a zöld oldal sem túl boldog mindig bármennyire is mondják. Ott is megvan ,hogy van akinek soha nem volt gond, valaki meg folyamatosan szív a driverrel szóval..
Meg tegyük hozzá azért nem egyszerű úgy megírni egy drivert, hogy sok kártyával rendesen működjön, valahol mindig lesz hiba. De a AMD ilyen téren viszont sokkal korrektebb, mert azért viszonylag régi kártyákhoz is ad még ki frissítést.Én azt mondom ne add fel meg fogod találni a neked legjobb drivert!
Ha meg esetleg nagyon nem akar működni akkor windows újratelepítése és felrakod a 19.12.1-t drivert, akkor tuti nem lesz gond és utána meg majd meglátod. (nekem is azért van fent a 20.2.2 mert a MW WZ-nak nem tetszett a régi)
-
Ellia
addikt
válasz
Smoki122 #40770 üzenetére
Nekem eddig minimális, nem számottevő problémáim voltak csak a driverekkel (nagyon-nagyon ritkán, de nézz körbe a zöld oldalon is, lehet meglepődsz
).
Van pár újabb játék ami meg fogja makacsolni magát régi driverrel, pl. Doom Ethernal. Bf5 is ahogy kapja a frissítéseket lesz egyre
jobbrosszabb teljesítmény ügyileg, ott is előfordulhatnak bakik hosszabb távon. -
Kaspest
csendes tag
válasz
Smoki122 #40768 üzenetére
19.12.1 drivert rakd vissza
Havernak az msi 570-e is ezt csinálta, sőt neki windows indításnál még azt is kiírta, hogy nincs megfelelő vga driver telepítve, eszközkezelőben sem látszódott. (2020 driver volt fent)
kapott egy amd cleanup utility-t a gép meg egy 19.12.1 drivert azóta semmi probléma. (3 hete)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest