- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem is pörgette egyszer-kétszer a ventit fullra. Szerintem egyből megnéztem a futó folyamatokat és még ilyen játék sem volt a gépemen közben. A CPU nálam 0%-on hűssölt közben, csak a videókártya ventik pörögtek fel. Videókártya BIOS bug lehet és a Wattman-ra indult be nálam és azóta nem aktiválom és az Afterburner nem vált ki ilyet az RX470-ből. Azért megjegyzem nekem ilyen proci pörgetős hibám azóta nem volt mióta az alaplapi Realtek hangkeltőt nem használom. Ez jónéhány éve volt már és azóta alaplapot is cseréltem és Asus Xonar hangkártyám van használatban. Nálam ezért PCI-E 3.0 x8 sebességen megy a videókártya.
-
menpee
aktív tag
4 éve, mikor a 7850-et vettem, akkor még az volt a mantra, hogy az 1GB verzió és a 2GB verzió között nincs igazán különbség, fullhd-ra bőven elég a kevesebb vram is. Remélem érzed a párhuzamot.
A 480-nal sem 1-2 évre tervezek, hanem hasonló időtartamra, mint az előző kártyámmal. Annyi változás történt csak, hogy a középkategória ára megduplázódott azóta. -
A magasabb textúraminőség relatíve olcsón hoz jelentős javulást a képminőségben, úgyhogy ezt azért érdemes figyelembe venni. Ezen felül a pl. Doom gyorsabban is megy a 4GB-os kártyákon, mint a 2GB-osokon High beállítás mellett is.
Ezzel együtt én is sokallom a 40 USD / 20e HUF felárat a 8GB-os kártyákért, ill. még sokára lesz az, amikor a 4GB komolyan kevés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest