- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaG
aktív tag
válasz
Morris #31832 üzenetére
Nem android, Egy Panasonic DS400-as.
1-ével ezelőtt Win7 és rx460 alatt nem csinálta.
Ha GPU hiba akkor legariztatnám de nem akarom hogy 3 hétig uljenek rajta es vissza dobjak azzal hogy nekik megy!
(Gondolom ők mas monitorral mas programokkal mas tv-vel tesztelnek)inkább veszek masik TV-t
(de ettol meg a monitor kép "ki-be-kapcsolás" problema nem szunik meg)
-
kidy
csendes tag
válasz
Morris #31591 üzenetére
Épp most raktam fel a 19.2.2-t. Tök ugyan az mint 19.1.1 volt.
Felbontás 1920x1080, Freesync aktív monitor által. chill szintén bekapcsol viszont nem értem hogy miért, mivel a destiny 2 elvileg nincs a listában.
Vsync Off, Framerate cap enabled ON, Framerate Cap jelenleg 144, de hiába rakom 60ra ha nem tudja tartani.
144-re rakva pedig látom hogy jelenettől függően 30+ - 100+ fps között táncol.
Field of view 105, ennyi a max. és fullscreen-ben fut. -
-
tooolz
tag
-
HSM
félisten
válasz
Morris #30946 üzenetére
Én azzal trükköztem, hogy OverdriveNTool-al levettem 1Ghz-re a ramok órajelét, úgy már nekem 47 fok +passzív maradt a Nitro+.
Amúgy a CPU IGP-jére nem tudod kötni az erősítőt? Vagy akkor sem csinálja ezt az emelést, ha azonos felbontás+képfrissítési beállításokon megy a több monitor.
(#30960) DeathAdder: A LED-et megjegyzi, mert nem olyan gagyi szoftveres vezérlésű, mint némely gyártónál. Ilyen a Logitech G502 egerem is, beprogramozom az effektet, és az addig úgy marad, míg mást nem állítok be neki.
A ventivezérlés pedig én ahogy bezárom a Trixx-et, már nem vezérli a kártyát.
(#30961) DeathAdder: Magától csak akkor kapcsolja le a ventiket, ha nem kéred másképp a Trixx-el. Nekem ha 0%-ra rakom, leállnak a ventik, ha 12%-ra, akkor 30 fokos GPU-nál is 12%-on fognak pörögni.
(#30966) DeathAdder: A bugyikék jó, azokon a jobb XTR jelű GPU van, azok elvileg a legjobban sikerült RX580 GPU-k.
(#30971) DeathAdder: Szvsz egy WattMan jobb felső sarki reset meg kellene oldja a problémád.
-
gidalight
tag
válasz
Morris #30904 üzenetére
A fan stopot kikapcsolhatod.
-
HSM
félisten
válasz
Morris #30900 üzenetére
Szerintem bármit raksz alá, szépen meg fogja hajtani, hiszen 6 mag, sok L3 és magas órajelek is adottak, az egy príma CPU.
Az ideális GPU meg pénztárca és felbontás függő, szerintem az Rx580 8GB jó cucc alá, FHD-re tipikusan elég is.(#30901) ->Raizen<-: Ja, low cost kompromisszumra oké, aki beragadt a platformra, de más erősséget nehezen találok az a CPU mellett. Általában elég, de kompromisszumos. Olyan, mint nekem a 4GB-os Rx560. Azon is lehetett játszani, csak kicsit kevésbé ficánkolt, mint az Rx580-on most.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Morris #30846 üzenetére
Hát például állítsd be a ventivezérlést,optimalizáld a füledhez.
Ha meg a fogyasztás zavar akkor vegyél visza a feszből és egy kis kísérletezgetés után betudod állítani frankón a saját igényeidhez.Én 1660Mhz-n használom most a kártyát így is bőven falatozik,de azért egy 50W-t spóroltam az 1680Mhz-hez képest.
Mondjuk engem a fogyasztás meg a hőtermelés sem izgat, most maximum 70fok . -
Speed®
titán
válasz
Morris #30833 üzenetére
Kár volt, konkrétan a V56 Pulse annyit kér, mint a Nitro+ 580/4Gm..
A Strix elég böszme, illene csendben lennie..ha megemeled a 0 Core hőmérsékletet, nem oldja meg a nyűgöd? Esetleg kis alulfesz, ha sokat kap, az is segíthet. Nem olyan borzasztó a difi 1060hoz mérten amúgy..csak itt is meg kell válogatni, mit veszel. -
válasz
Morris #30829 üzenetére
1060-ról (ha a 6 gigás) biztos nem váltottam volna, 1060at akartam, de jó áron és feltételekkel jutottam hozzá az 570hez, ráadásul Gaming X-hez, ami újonnan már nincs, van világítás, de szolid...amúgy milyen a freesync? Kipróbálnám, de monitorom nincs hozzá, Youtube videók alapján szép folyamatos. Nekem egyelőre marad a Vsync...
-
HSM
félisten
válasz
Morris #30823 üzenetére
Ez akkor az Asus kártya sajátossága. A Nitro+-om úgy állítottam be, hogy 12% venti (ez a minimum, amin elindulnak) és így 550 RPM üresben. Sajnos multimonitor emelt órajelei miatt jól jön a kis extra szellő rá, egy monitorral szépen ellenne passzívan is üresjáratban amúgy.
(#30824) Szoszo94: Természetesen ez sem elképzelhetetlen. Mondjuk nekem kicsit fura, hogy lenyomta a Gaming-et, a topikos eredmények alapján a Gaming hűtése lényegesen meggyőzőbb volt.
(#30825) Morris: Fogalmam sincs, az Asus azt hogyan oldotta meg. A Nitro+ nem tud olyat.
-
syberia
veterán
válasz
Morris #30820 üzenetére
Szerintem 40 fok alatt nincs értelme járatni a hűtést, bár a félpasszív tápegységemen is folyton megy, de így is alig gyűjt a belsejébe port. A videokártyán a sűrűn lamellázott hűtőborda gyakrabb portalanítást fog igényelni, folyamatosan pörgő ventilátorokkal. Nekem a Nitro+ gyári beállításon 43-44 fokon kapcsolja be a hűtést, de én feljebb vettem 50 fokra, mert nem akarom hogy játékban ez alá visszahűljön, így kisebb lesz a kártyának ártalmas hőingadozás. TriXX-ben állítottam át a hűtés görbéjét , valamiért ott folyamatosan 16% GPU Usage van megjelenítve. A GPU-Z és a Performance Monitoring is helyesen jelzi ki. A házhűtést szoftveresen szabályozom, IDLE az első-hátsó venti ki van kapcsolva.
-
HSM
félisten
válasz
Morris #30813 üzenetére
Itt az idő kipróbálni azzal, amit javasoltam.
Én azért tértem vissza a frissebb driverekről, mert a WattMan-ban bevezetett vezérlés bugos és használhatatlan, cserébe beleszól a Trixx-el beállított vezérlésbe és össze vissza működik a hűtés.
18.12.1.1 a legfrissebb régi driver, amiben még hibátlan pl. a Trixx-féle ventivezérlés. Majd idővel tuti gatyába rázzák a friss kiadásokat is, de jelenleg a legjobb opció ez a régebbi driver.
-
HSM
félisten
válasz
Morris #30810 üzenetére
Nem hinném. Esetleg a frissebb driverekkel is összefügghet a dolog, a régebbi 18.12.1.1-el is csinálja? Elvileg az a legfrissebb még a régebbi, szvsz kiforrottabb ventilátorvezérlésű driver. Amit az új driverekben behoztak koncepcióban nagyon jó, megvalósításban viszont még katasztrófális.
(#30809) gidalight: A referencia 480-nál ráadásul még OC nélkül is necces áramfelvételű a PCI-E csatlakozóból... Nem tartom emiatt egy jó konstrukciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged