- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac
tag
válasz
zozo95 #44017 üzenetére
Szia!
Ez nem az én tollam, de nálam működik."Ha esetleg valaki nem tudná, működik a 0RPM venti saját ventiprofillal is.
Mindössze annyit kell tennünk, hogy az elmentett profilban átirunk két false-t true-ra, itt:
<FEATURE ID="18" Enabled="True">
<STATES>
<STATE ID="0" Enabled="True" Value="0"/>
</STATES>
</FEATURE>
A kapcsoló ugyanúgy eltűnik ha manuális ventit kapcsolunk, de a fordulatnál látszik hogy áll a venti." -
koszos91
tag
válasz
zozo95 #43818 üzenetére
Szia!
Én csak tapasztalatot tudok írni, de hátha segít.
Nekem egy Rx 570 itx-el produkálta ezt és már az őrületbe kergetett. Rengeteg fórumot átnéztem, teszteket futattam, de semmi. Minden szép és jó volt míg el nem kezdtem játszani, és változó időközökkel jött a hasonló tünet.Ezért fogtam és mindent up to date-em, de nem programmal, hanem egyesével leszedegettem.
Driverből meg jelenleg 20.9.2 -t használom, és nekem van egy kis alul fesz (-3%) és 50% áramfelvételi korlát.
Egyedül a win 10 frissítésével nem tudom, hogy hol tartok, mert valamikor szüneteltetem, valamikor engedem.Ha esetleg még kérdés van megpróbálok segíteni.
-
csiga8
senior tag
válasz
zozo95 #35120 üzenetére
Amikor megvettem a ( bányászatból) a Nitro+ RX 580-at, sokat coptam vele, ( még BIOS-t is frissítettem a kártyán, ) de nem azért, mert baja volt.
1., alaplap BIOS resetet kellett csinálni
2., friss, új Win10 kellett neki és net nélkül telepítve a legfrissebb driver
3., az MSI afterburnerrel is be lehet kavarni, azzal is csak óvatosanA gyári Wattman-t használom ( előtte kiteszteltem) 1300 MHZ-re és 1070 mV-ra állítva az utolsó két oszlop. Annyi nyűgje van, hogy újraindításnál elfelejti, de FHD fix 60 FPS-re téve még most sem melegszik 63 C fölé.
Amikor érkezik frissítés, feltelepítem, sosincs gondom. Ja de.
A "virágbolti" BFV nagyjából 10-15 játékindítás után rendszeresen lefagy, kidob. A friss telepítés és beállítás után a dokumentum mappába lévő BFV mappát el kellett mentenem egy másik helyre, és amikor kidob, azt visszamásolom.
-
Pécsi gyerek
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Windows 11
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged