- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
AiRLAC #47958 üzenetére
na meg a hardcore gamer, aki napi 2-3 oran at tolja az ipart a tunnerolt VGA-nak, na annal sem csak 5-6 evente kell ujrapasztazni a chip-t, mert a +30-40%-l magasabb disszipacio miatt sokkal elobb kikemenyedik/kiszarad
aztan akkor nem banyasztak vele, de a VGA-nak meg igazabol pont qrva mind1 mit szamolva porog 100%-n
a teljesitmenyt felvette, es a huto fele leadta -
-
kovcsrob
tag
válasz
AiRLAC #40085 üzenetére
Csak futólag próbáltam ki. Szóval a gyakoriságról semmi 100% osat nem tudok.
De egy DP n lévő samu is csinálja. (érzésre mintha tovább tartott volna még jelentkezik)Ami viszont izgibb volt, hogy a witcher 3 után előszedtem a subnauticát. Nah az az eddigi kapcsolgatás helyett egy monitorral kihajigált az asztalra. Utána meg kettővel kékhalált dobott. Azt a win 10 restartos összeomlást. Bár még ezzel az AMD driverrel (20.1.3) nem próbáltam. Szóval lehet a driver hibája is.
-
csiga8
senior tag
válasz
AiRLAC #39990 üzenetére
Amíg garanciás, nem szedném szét. ( elvileg még 1 év van rá, ha 1 éves a kártya)
Utána érdemes, ha nem okoz gondot, meg tudod csinálni. Szerintem.
Ha majd szétszeded az RX580 Nitro+ -t újrapasztázáshoz, a csavarok sorrendjére - hosszúságára - figyelj, pont azért lőttem egy fotót segítségképpen:
-
dragonfx
veterán
válasz
AiRLAC #30857 üzenetére
Barcsak igy lenne.orulnek nagyon. Kiderul.szerzek egy hdmi t dvi-d.t. ha mar vennem kell ujjat nem dvi-dvi.t veszek.hdmi cssk ujabb.lehet rzek az uj vgs.k nem csipazzak mar a dvi kapcsolatot.
Bar ha a tv.vel akarom oda hdmi hdmi kell....vagy ods mehet dp to hdmi? Es akkor 4k.t viszi? -
Rogiii
aktív tag
válasz
AiRLAC #30719 üzenetére
Nekem egy 2400g mellé kerül. Nagy igénybevétel nem lesz, mert az integrált apu-t váltja. Nálam a youtube és facebook beágyazott videóit képtelen volt az apu normálisan kezelni chrome alatt. Semmi nem segített rajta, ezért upgradelek rx580-ra, meg végre ki tudok egy két újabb címet is próbálni.
-
-
gyulank
addikt
válasz
AiRLAC #30239 üzenetére
Nem, mert nem én állítottam 59-re, csak valami ami épp kiírta, az annyinak írta ki. Az állóképen nem nagyon kéne befolyásolnia semmit szerintem, plusz a gamma, és élesség problémán se hiszem, hogy változtat, bár nekem is furcsa, hogy nem 60 volt, nem tudom miért. Most Linuxban vagyok, itt még olyat sem találtam ami kiírja, olyat amivel változtatom pláne. Megpróbálhatom, windowsban, de az a helyzet, hogy ezek a random változások, mint a betű probléma, ami eddig mindenhogy rossz volt, most meg csak 0% élességnél nem rossz (vagyis rossz a kép, mert nem lehet beállítani jó képet, mert ha jó gammát, meg fényerőt, meg kontrasztot állítok be a kalibrációban, akkor most is olvashatatlan a betű főleg ezen a fórumon 0% élességgel is. A különbség hogy most magától úgy változott, hogy van olyan beállítás amin legalább a betű olvasható.), ez a BIOS-tól kezdve a GRUB menün, és a boot szövegen, meg a linuxon, meg a windowson is ugyanakkor van. Eddig mindenen olyan volt, most mindenen ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest