- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Most sikerült kideríteni annyit, hogy nem miner volt a kártya, hanem szerver teremben működött... ami lényegét tekintve teljesen mindegy, mert így is úgy is ment nonstop a kártya. Szerintetek mit csináljak? Az előző tulaj a BIOS frissítést hajtogatja. Az segítene? Újrapasztázás? Vagy gariztassam?
-
b1sti
senior tag
Szia!
Én használtan vettem, elég sok garanciával. Én futok még egy kört az eladónál, mert azt írta, hogy a kártya tökéletes állapotban van... de ezek szerint mégsem. Mondjuk 2020 márciusáig van rajta a gari, szóval nem aggódom. De azért ez engem is elkeserít... Jobban jártam volna egy R9 290-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged