- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
kovcsrob #11465 üzenetére
Ha nem játszik és nem használja a GPU t extrém számításokra, akkor iGP. És eleve egy egyszerűbb GPU egyszerűbb driver kevesebb bug. Főleg mivel egy fapados driver is elég. - Nyilván Photosopra filmvágásra/konvertálásra, Autocadra is mind jó az igp.. No comment.
Arról nem beszélve hogy ezt a hülyeséget honnan találtad ki, hogy egy igp vagy olcsóbb videokártya drivere megbízhatóbb vagy biztonságosabb?!
Ez azért kell, mert minél több dolog cseszeteti a gépen annál valószínűbb az omlés. - ez csak szimplán butaság SZERINTEM.
Azt szimplán megérdemli, aki melós gépen játszik. - szezont a fazonnal, mert ha a driver szar, akkor teljesen mindegy, hogy van-e játék a gépen vagy nincs.. de szerintem amúgy sem reális, hogy valaki csak azért két gépet tartson, hogy egy héten 1-2órát leüljön elé lazítani..
És ezt még lehetne sorolni - gondolom hasonlóan megalapozott indokok lennének.. -
paperboy
senior tag
válasz
kovcsrob #11465 üzenetére
Melós gépen játszok, és jelentem semmi probléma... És nem potyamelózok rajta. Normálisan kell összerakni gépet, normális szoftverkörnyezetet kialakítani rajta és nem lesz probléma. Legalábbis nálam nincs... És azért, hogy játszom is, nem fogok másik gépet venni...
Jóhogynem már külön gépeket tartsak fenn youtubra, filmnézésre, képnézésre...
-
taknyí
senior tag
válasz
kovcsrob #6500 üzenetére
Nem tudom milyen karit vettél, de a 470-nek NV oldalról nincs ellenfele. Nagyon jó ár-teljesitmény értékű. A 480 -ról már megoszlanak a vélemények. Nekem régebben nem volt komoly problémám AMD driverrel (HD7770 egy idő után nem szabad volt frissítenem, mert random újraindították a gépem az új driverek). Szerintem sok user error is lehet mögötte.
-
olymind1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest