- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hwswinfo #44213 üzenetére
Ezért kell aprón a megbízható emberektől vásárolni, akinek 50+ pozitív értékelése van nem hinném, hogy át akar verni. A bányászkártya mindig is létezett és okozott is gondot sok embernek, már évek óta. Körültekintőnek kell lenni, jófogás meg felejtős. Ja és keresni kell a garanciális példányokat, szerintem.
-
ist89
csendes tag
válasz
hwswinfo #44184 üzenetére
jofogás szerintem felejtös,sok a megbizhatatlan/kamu hirdetés,itt az aprón megbizható(megbizhatóság eladó becsületességén múlik) eladótól nyugodtan lehet szerintem használt vga-t venni,én többe nézem a bányász alulfeszelt kártyát,mint 1 szénné huzott gaming kártyát.ja és amit venni akarsz 570-580 plusz minusz 1060(6gb) szint a 1050 még a TI is csunyán kilóg a sorból
-
Ellia
addikt
válasz
hwswinfo #44099 üzenetére
Én itt aprón vettem haveromnak egy Sapphire ITX 570-est, az is bányászott.
Gyári BIOS-al kaptam, abszolút kipucolva, a mai napig tökéletesen működik. Én nem félnék a bányász kártyától viszont azt megnézném, hogy kitől és honnan veszem. Inkább javaslom az aprót a jófogás helyet.
-
N_A_S
veterán
válasz
hwswinfo #44109 üzenetére
A vbiost kb 3 katt visszaállítani, ne az legyen a visszatartó ok... hozzáteszem az enyém is bányász volt (nem az MSI, hanem korábbi Sapphire 580), és ott is vissza kellett tenni a BIOS-t és utána vígan szaladt... Nem azt mondom, biztos van olyan kártya amelyik megfárad a bányába, de ha normálisan volt beállítva akkor esélyes hogy még évekig menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Hobby rádiós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macrodroid
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest