- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali777
aktív tag
Ez ok, de nekem egy darab játékhoz kell(ett volna) az OC, ahol elvileg számított volna még a 4-5 nyert fps is. (Kiderült, hogy nem kell, mert 1080p-n is tartotta a fix. 60fps-t). Ha mégis kellett volna és mással is játszom, max. elmentem profilba az oc-t, és ahol akad, ott visszaállítom eredetire.
-
-
simo9555
tag
Valóban azt ír, azért is vettem meg. Viszont a specifikáció fülön van 2 fajta sorozatszám, és csak a 11267-02-es 1024-es a másik 896-os. Ez tévesztett meg, vagyis ez sem igaz, mivel rendelésnél nem tudtam sorozatszámot választani(azt sem tudtam, hogy 2 fajta van belőle, mivel ránézésre csak az 1024-es van elsőként feltüntetve), tehát ez teljesen a szerencsére van bízva, hogy mit kapsz.
Aki hasonló kártyát akar venni mindenképpen kérdezzen rá, hogy milyen sorozatszámú kártyát rendelt, mert úgy néz ki az ugyanolyan nevű kártyák között is lehet már különbség. -
kisza25
félisten
Mondjuk d-s meg 42, amivel lasabb, anyival olcsóbb
-
füles_
őstag
-
D.Orion
veterán
Szép kis összefoglaló. Én kb. egy hónapja vettem Giga 4GB-os verziót 35K-ért. Eddig egy helyen bizonyult csak kevésnek, The Division... A World of Tanks, World of Warships és Warthunder szépen fut fullHD-n minden beállítás maximumra tolva, AA+AF is. Igaz 60fps nincs meg, csak 50felett kicsivel. BF4 high-on elcammog.
Unlock még hátravan, powerlimit sincs piszkálva. Összel majd cserélem ha kevés lesz. i7-el kicsit túl van biztosítva a kihajtás, de kell a procierő melóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest