- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vzsryl
nagyúr
-
DjDanee87
addikt
Ha már cicergés. Próbálta már valaki Sims3at? (Gondolom, mindenki kedvence
, na mind1)
Szóval Sims3 indulásnál valami hihetetlen hangja van a kártyának, az elején a Sims3 felirat meg a betöltés alatt, aztán semmi. Mellesleg én máshol nem tapasztaltam, csak Sims3nál egyelőre. -
MPowerPH
félisten
Honnan veszed, hogy a fapados GTX680 netto 110k -ért van?!
Még itthon nem láttam kisker árat. 7950 nem ez a kategória, olcsóbb is. Szvsz a GTX680 vs. HD7970 még messze nem dőlt el. Igazából az AMD -nek erre árcsökkentéssel kellene reagálnia, mert egyébként nem versenyképes a dolog.(sok-sok teszt áttanulmányozása során)
Engem nagyon meglepett a Kepler, szembement azzal az NV, amit már egy ideje elkezdett. Hatalmas, nagy fogyasztású GPU, hatalmas memsávszél. Ez az AMD -re is vonatkozik, csak pont az ellenkezője... Mintha kicserélték volna a két kártyán a matricát. Az AMD-től eddig kisebb fogyasztású, olcsón előállítható chippeket várt az ember, az NV pedig ennek szögesen az ellentettje volt. Mekkora pálfordulás...
NV-nek nagyon jól sikerült a cs -
DjDanee87
addikt
A silány minőségre nincs személyes tapasztalatom, évek óta Giga lap és kártya van a gépemben, és nem volt velük még gond szerencsére. Most épp egy WF3as hűtésű 7970. Jól hűt, viszont ha volt nálad az elődje (6950/70) akkor akár egy kis csalódás is lehet, mert ahhoz képest hangosabb kicsivel, de még így sem nevezhető még hangosnak.
GTA IV játszhatatlan? Pont most néztem 1-2 napja. FullHDban simán játszható maxra húzva mindent, 16x AAval. Nekem 21 volt a minimum FPS, maximum 55 és egyáltalán nem mondanám játszhatatlannak. Persze nagyobb felbontás esetén nyilván igaz lenne a dolog, vagy előző generációval is. De 7970 az első kártya, ami már játszhatóvá teszi a GTA IVet maxon AMD vonalon. Reméljük a GTA V nem lesz elszúrva ilyen szinten.
Mondjuk 1 érdekességet is tapasztaltam. 6900as szériával színesen világító esőcseppek voltak, 7970 meg villogó lámpákat eredményez néha. http://www.xfire.com/video/55af33/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest