- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #2535 üzenetére
Írtam, hogy elvileg. Még nem próbáltam rá, de a furattávolság elvileg azonos, ha nem, akkor lehet állítani 3 fokozatban, egyik csak jó lesz. Ezt a védőkeretes témát néztem, de szerintem megfelelő mennyiségű MX2 csak kitölti a hézagot, ha nem, akkor lehet teszek rá, egy AC Xtreme 7970-et.
Megy válasz.
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #2486 üzenetére
Nálam a beta 10-es AB 1,12V-ot ír alapra, a beta 11 pedig 1,05V-ot.
Mindezek ellenére a GPU 1GHz-et megy stabilan 1,03V-al is, ami ugye droppolva 1V alatt van (0,987V). Az 1200MHz-hez 1,18V kell (droppolva ~1,13V).
1200MHz (1,2V körül és felette) felett illik egy jobb hűtés, mert a GPU-t és a ramokat elég jól hűti a gyári 100%-on, de a vrm-ek hűtése szerintem nem kielégítő, és ezért nő meg rohamosan a vga fesz igénye, és nem lehet növelni szignifikánsan a GPU órajelét.
Más:
A VF3000a már barátkozik egyébként az új vga-val, ha kész lesz teszek fel képet. Elöljáróban annyit, hogy a gyári ventik helyett kap 2db nagy lészállítású 120mm-est.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
subaruwrc #2486 üzenetére
Igen, azt hiszem auto ventifordulaton előbb szemetelt. Igaz csak CCC limit felett szemetelt nekem, ott már kellett fesz. emelés is. De lehet csak fesz emelés kellett neki. Ezt már nem tudom.
Miután eladtam a kártyákat, akkor jöttem rá, hogy lehetett volna a RAM feszt is állítaniGPUz-vel monitorozva:
2D-ben: 0.900 V
3D-ben: 1.170 VAfterburnerben 1.175V az alapfesz.
-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #1946 üzenetére
Jah... akkor a csuszkát a világba lehet tolni?
Csak mert akkor oly mind1 mit mutat a progi, ha úgy sem annyit kap...
Egyre gyatrább ez az AB... lehet felteszem holnap az asus voltage tweekjét... az is tud mindent, kérdés hogy supportolja e a zafír refet... mert az asus refet biztosan...
-
theniel
aktív tag
válasz
subaruwrc #983 üzenetére
Abban igazad van, hogy az élsimítás önmagában megoldja a recéződést ami az eredményes játékban zavarna. A többi meg már a külcsín.
Sajnos engem a külcsín fog meg mindenben.Amellett pedig így indult a lavina:
(#946) subaruwrc
"full hd-ban a bf3-at szerintem egy 560 ti is elviszi csutkán már nem azért"Hát nem azért, de saját tapasztalatból mondom, hogy nem viszi el. Még 1680*1050 en high beállítás mellett sem normálisan.
-
BeLucZ
addikt
válasz
subaruwrc #983 üzenetére
hát figy, én amondó vagyok hogy szeretek jó minőségben gamelni hogy mellette legyen sok fps is, úgy az igazi, valakit zavarnak az effektek, engem nem, igy van kitalálva
ha bírja a vas, miért ne? 60 fps elég , de annál ne nagyon legyen kevesebbennyi erővel sosem kéne gépet fejleszteni mert rakjunk mindent minimumra azt hello de szerintem nem sokan akarnak hányadék graffal játszani mert elveszi az ember kedvét
(#983) subaruwrc: a singlet nem is vitatja senki, az nálam is jóval gördülékenyebben megy, de hát bf3at senki nem a single miatt fogja tolni
-
theniel
aktív tag
válasz
subaruwrc #980 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy nagyon is számít multiban a képminőség, mert kevés élsimítással a sok recézett vonal között nem tudod majd megállapítani, hol lapul az ellenség a távolban.
Közelharcnál más a helyzet ott tényleg mindegy , de nagyobb terepen PL Gulf of Oman, ott már nagyon sokat számít a tiszta kép a közép és távoli nézeteknél. -
BeLucZ
addikt
válasz
subaruwrc #946 üzenetére
ekkora baromságot már rég hallottam
nálam a keményen meghúzott 480 ami gyakorlatilag 580 szint 1920x1200ban HIGH séma alatt is alig éri el a 60 fpst multiban!
multinak jóval nagyobb az igénye szerintem, tehát a 7970 simán el kéne full hdba ultra sémához hogy olyan szintű játszható fpseket kapjon hogy ez a találati pontosság rovására ne menjennálam 60 fpstől kezdődik a játszható kategória, biztosan elviszi egy 560 Ti-is 30-35 fpssel de az kinek elég multiban ?
(#976) theniel: 1920x1200-ban egy 580as is megfingik az ultrától hidd el, 40 fpsekkel szerintem nem lehet jól multizni oda kell a 60 legalább átlagban, hanem is min
(#948) jones965: gtx 285 ?
hiszem ha látom, az pedig eleve csak dx10ben tudja futtatni szal a max grafika eleve értelmét veszti
Egyedül én egy 1125/1575 ös 7970el tudnám elképzelni azt hogy full hdban tudja stabilan a 60 fpst ultrán, guru3d tesztjében is az 590enek sikerül ezt teljesítenie és azzal nagyjábol megegyezik ez
-
válasz
subaruwrc #749 üzenetére
én kérek elnézést. nyilván 4 lesz
#750: aki 550 USD-t leperkál egy HW-ért, az jellemzően nem tud várni 1 hónapot - főleg, ha egy bizonyos játék miatt veszi, és pont az megy szarul. én biztosan ultra hisztis lennék ilyen esetben, és elküldeném a vendort mindenhová. ezért inkább nem is veszek frissen megjelent highend cuccot
#752: ezt a "kihajcsa" problémakört az intel jól megoldotta nekünk a 4 magos sandy bridge-ekkel - a 2400-assal már igencsak a közelében vagy annak, amit maximum el lehet érni jelenleg a játékokban.
#759: az csak mérési pontatlanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest