Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baryka007

addikt

Noh üdv urak... Úgy néz ki kezd haldokolni a VGA-m nekem is... Legalábbis arra gyanakszom bár ilyet még sosem láttam.

Szóval rendeltem MX-4 es proci pasztát... Újra pasztáztam meg gappedaltem a VGA-mat... Sapphire 7970 Dual X -OC... ( bár oc az csak a moddolt BIOS miatt OC )... Noh és rendeltem hozzá még régebben backplatet is... Noh most összecsavaroztam beraktam a gépbe megy is pöpec minden... Egyszer csak elmegy a kép (NO SIGNAL) ... De a windows fut tovább, mert hangok vannak... Mozgatom a kábeleket semmi... Gép lekapcsol bekapcsol jó.. Megint elmegy a kép... Utána gép újraindításnál sem lett már jó.

Akkor kipróbáltam a TV vel HDMI kábelen, azon se volt kép... Utána meglazítottam a backplate csavarjait, és láss csodát lett kép... Akkor itt most ha jól sejtem, a nyákomon valahol van egy repedés, amit ha ki-egyenesítek a backplattel akkor nem kap jelet a monitorom ?

És az hogy lehet, hogy a Windows tovább fut minden további nélkül, hangok is mennek tovább meg minden... Akkor ez most VGA, vagy nem ? :F

Új hozzászólás Aktív témák