- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #23049 üzenetére
Az AMD sokkal kevesebbe kerül, bár ha belegondolok, hogy ma 965BE és később erősíteni az FX8320-ra még mindig többe kerül, mint ha ma beruházok egy i3570re, mert ez meg csak 4e-el több mint az i3470 és
jobb is annál, ergo jobb az FXeknél is. Max a későbbiekben vásárolt FX garanciaidejének kitolását nyerném rajta.Még nem tudom mit választok.
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #23043 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nem vagyok maximalista, időtálló gépet szeretnék, ami ugye a számtech világában nem létezik.
Most már csak azt kell megtudnom, hogy AMD vonalon mekkora proci ajánlott a két kártya valamelyikéhez, ill.
a 965BE mire lenne elég.Azt már most elmondhatom, hogy bármit is fogok választani, az engem a dínók korából a határtalan űrkorszakba fog repíteni
-
törölt tag
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt állok és nincs nagy tapasztalatom e téren.
Végigolvastam jópár tesztet, és arra jutottam, hogy az új vas 7850 vagy 7870 VGA köré lesz építve.Asus 7850 2GB DDR5 HD7850-DC2-2GD5-V2 (55e) vagy Asus 7870 2GB DDR5 HD7870-DC2-2GD5-V2 (63e)
Kérdés, szerintetek tud-e a 7870 annyival többet, mint amennyivel többe kerül, mostani eszem szerint igen, de kíváncsi vagyok Ti mit mondotok.
Ill arra keresem még a választ, hogy mekkora proci kell a fenti két kártya kihajtására, légyszi azt is vegyétek figyelembe hogy esetlegesen kis mértékben húzva is lehet a kártya, bár azt nem tudom, hogy valamelyik játék megköveteli-e.
Azt olvastam, hogy az Intel i5-Intel Core i5-3570 processzor már kihajtja a 7870-et is, javítsatok ki ha nem így van, de AMD vonalon nem tudom mi újság. Érdekelne még, hogy egy AMD Phenom II X4 965 BE processzor
mire képes a fenti két kártyával.üdv: Kezdő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest