- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Ugyan a 370-eket is utóléri a sorsuk?
Elég súlyos, hogy szinte bármikor néz be az ember a topikba az új hozzászólás arról szól, hogy megadta magát a kártya.
Van/volt még egy ilyen beteges széria?
-
vhw
addikt
Persze nem kell szándékosan tönkretenni, de a bios cserélgetés meg egyéb mókolás egy garanciás hardvernél? Ha megadja magát cseréljék ki.
Másfél év múlva ez a kártya valószínűleg egyébként is cserére érett lesz - már ami a teljesítményét illeti.
De ez csak az én véleményem... -
vhw
addikt
válasz
lotuska #56583 üzenetére
Elég kicsi az a tartomány amin belül működik a freesync (40-75 Hz) - ezeknél az olcsóbb, belépő freesynces monitoroknál.
Efelett és alatt olyan mintha nem is lenne.
A 120-144 Hz-sekkel jobb lenne, de azok 90-100 körül kezdődnek egyáltalán... hát ha még elvárások is vannak, hogy; milyen panel legyen.Amivel tapasztalat van: GTA5 olykor be szokott esni 40 fps alá, akárhogy állítgatom.
A CS:GO úgy alapvetően nem igazán szereti a freesyncet.
Talán a WoT-nál vettem észre, hogy működik, és tartományon belül is lehet tartani ezzel a konfiggal az fps-t. -
vhw
addikt
Igen durván hullanak ezek a kártyák... lehet nem kéne megvárni míg a 370 is benne lesz a korban
-
vhw
addikt
Végülis szívhatná a port közvetlenül a padlóról 5-10 mm-es résen át...
-
vhw
addikt
válasz
HULK25 #56053 üzenetére
Nekem ez a típus van, közel fél éve.
Egy 1 GB-os 750-et cseréltem le rá. 750Ti nem lett volna nagy előrelépés, akkoriban meg a 950-ek még mind 50k felett; 51-52 körül mozogtak - szóval számomra a keretből ~45k max ez jött ki.
(jelenleg talán már nem nagyon sztárolnám, mert lejjebb csúszott a 950 ára is... meg hát egyre csak korosodik ez a jó öreg7850370-es is...)Ami a tapasztalatot illeti, nem találkoztam negatívummal, anno én kivártam míg rendbe rakták a Crimson-t, utána is csak valamelyik játék (Firewatch talán?) miatt voltam kénytelen "kötelezően" a legújabb driverre frissíteni - de nem voltak előtte sem, meg azóta se driver gondok.
1920x1080-as felbontással használom - az ehhez szükséges abszolút minimumtól talán kicsit erősebbnek mondanám, azért általában még inkább a magas-közepes opciókkal kell sakkozni, nem azzal küzdeni, hogy valahogy legyen 30 fps (bár a AC Syndicate azért már ilyesmi volt). -
vhw
addikt
válasz
Turbolada II #55936 üzenetére
Ezeket szakerto sem tudja cserelni egyebkent?
-
vhw
addikt
Egy Gigabyte R7 370-et vettem nem rég.
Már ezelőtt is használtam az Afterburnert (korábban egy GTX 750-el) - és nem volta különösebben zaj problémáim (pedig egy "szerencsételenebb" fajta 1 slotos hűtős modelről volt szó).Ennél a kártyánál is a szokásos módon csinálok egy egyéni venti sebesség/hőmérséklet görbét - hogy minél csendesebb legyen.
Idle-ben, vagy netezés közben elég lenne 22%-os venti sebesség is akár... Beállítás, OK-zás után működik is; a beállított görbe szerint szabályozza a fordulatszámot. Viszont gép indításnál azt figyeltem meg, hogy windows boot után egy kis ideig még tartja magát a beállított értékekhez, aztán fél percen belül felpörögnek a ventik - pedig windows-zal indulóra van állítva az Afterburner. Amíg nem frissítem a fan speed opciót ~50%-on pörgeti a ventiket.
Mi lehet a probléma?(Ha nem használom az user definied opciót, akkor gép indulás után szépen teszi a dolgát - viszonylag csendesen 30%-on pörgeti magától a ventiket - de az én ízlésemnek kissé nagyvonalúan bánik a fordulatszámmal alapértelmezetten játékoknál. Ezért használnám az Afterburnert - de ezelőtt nem tapasztaltam ezt az önkényes fordulatszám felülírást)
-
vhw
addikt
válasz
kriszbon #55374 üzenetére
Kösz.
(Most már csak táp kábelezettségét kell megoldani; gyárilag nincs rajta 6pines csati, és a sata és molex csatlakozók száma is véges (3+2). Na most van olyan 'molex to 6 pin' átalakítóm ami csak 1 molexes, a másik 2 molexből rakja össze a 6 pin-est... nem tudom melyik lenne szerencsésebb/előnyösebb)
-
vhw
addikt
Egy R7 370-hez (+i3-hoz) megteszi egy 350 W-os FSP táp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest