Új hozzászólás Aktív témák
-
lotuska
tag
Kifejtened tapasztalataidat? Miert nem eri meg ezeknel a FreeSync? Meg arra lennek kivancsi mennyi elorelepest tapasztaltal a kartya cserevel?
En egy kicsit azon busulok, hogy eladtam magam az ordognek a FreeSyncel, mert foleg Nvidia-s jatekokat jatszok, ezert jobban jarnek Nvidia-s VGA-kkal. Tudom nem kizaro ok a monitor, de ha mar egyszer megvan jo lenne kihasznalni az adott technologiat.
-
CirrMee
addikt
Nem azt írtam, hogy csak és kizárólag ez az oka. Úgy rémlik, a téma azzal indult, hogy régen nem pár évig tartottak a kártyák.
Azt továbbra is tartom, hogy (sajnos) belejátszik az élettartamba. Azt is tartom, hogy:
-az ólommentes forrasztás rideg, már alapjáraton is (ergo hajlamosabb a törésre)
-minél nagyobb (súly, deformáció)
-minél zabálósabb (nagyobb hőtermelés, nagyobb hőingadozás nem válik egyik előnyére sem) a kártya, ezeket a hatásokat összeadva nagyobb az esélye egy meghibásodásnak. Azt is tudjuk, hogy újraforrasztva (reball) elég sok életre kelthető (izé, kérdés ezek után...? ).Ma már nem ott dolgozok, ahol lehúztam azt a bizonyos 12 évet. De ott voltam, amikor bevezették az ólommentes forraszt, és volt olyan időszak is, amikor pl egy fedél alatt ment a csarnokban az ólmos, meg az ólommentes gyártása. Vagy éppen egy bizonyos termék, amit először ólmos, majd később ólommentes forrasszal gyártottunk. Még 2010 után is összetettem a két kezem, ha olyan helyen dolgozhattam, ahol engedélyezett volt az ólmos huzal (alacsonyabb kihullás, nagyságrendekkel könnyebb javítás, stb).
Valami biztosan van a dolog mögött, hogy ennyi elhullik. Biztosat a gyártók tudnának mondani, de azok nem hinném, hogy ezzel fognak nekünk dicsekedni.
-
-
kriszbon
őstag
Én úgy próbáltam elosztani a cuccokat(akár átalakítókkal Y kábellel HDD-k ODD-k), hogy a VGA átalakító egyedül legyen az egyik ágon, talán egy venti van még odakötve.
De szerintem el lehet úgy is, ha mindkét ágra elosztod a cuccokat, és mindkettőről kap a kártya is, de persze jobb ha kipróbálod terhelés alatt melyik jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest