- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
Anubis_9
üzenetére
Nyilván ez az érték van beleégetve gyárilag a bios-ba, hogy ez legyen a minimum. Nekem a gyári 25-ről is engedte 20-ra levenni.
(#48287) aram01 : Ha pedig "Z"-sa lapod van, akkor a monitor mehet a dedikált vga-ról, a tv pedig a cpu-ba integráltról, így a dedikált vga se vált többképernyős órajelre, hanem marad idle. Anno elég hangos volt a gyári hűtésem többképernyős mód alatt.

(#48283) juve600 : Nekem beta driverrel és mantle-val se lett több fps-em. Igaz nem is szenvedek cpu limitben.
-
marquuard
veterán
válasz
Anubis_9
üzenetére
Igen, normális, nálam is ez van X alatt. Én MSI AB-val leszabályoztam durván, mert hajlamos bepörögni és elszáll. Leszabályzással szinte semmit sem vesztettem, idle 40 fokig 202RPM-el forognak a ventik (középső áll) és hőmérséklet függvényében a fordulatszám is szép lassan megnő. 1970RPM-ig engedem. Amúgy monitor kikapcsolással nem fog lassabb lenni, csak ha aktiválódik a ZeroCore, ami jelenleg bugos.
MSI Afterburner-rel csinálj egy neked megfelelő profilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest