- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
eldiablo #51082 üzenetére
Én a saját példámból indultam ki a vinyó alapján, de ezt is csak lehetőségként vetettem fel, nem állítottam, hogy biztosan így van.
Azt mindenki látja, hogy sérült a cucc, és nem így kéne kinéznie eredetileg.
Kívánom, hogy rendeződjön a dolog, bár ha már egyszer visszaküldték, az már nem sok jót sejtet. -
belinho
senior tag
válasz
eldiablo #51078 üzenetére
Látom temető mellett születtél, hogy ilyen szellemes vagy, van külön vicces képes topik, ahol a gyerekek nagyon jól szórakoznak ezen, ott szerintem nagy sikered lenne, én sajnos már kinőttem belőle.
Arról nem tehetek, hogy mint a magyar lakosság nagy része tisztelet a kivételnek, te sem tudsz szöveget értelmezni!
Azt írtam lehet túlfesz okozta, sehol nem állítottam, hogy biztosan az volt.
Arra akartam rávilágítani, hogy a túlfesz, vagy zárlat nem mindig jár égésnyommal, ahogy nálam a vinyó esetében sem volt égésnyom, csak a chip-ből kilökődött egy darab, de a hálókártyán sem lehetett látni semmit, csak a vihar után egyszerűen nem volt NET. De sok esetet lehet olvasni más topikokban, ahol nem látszik semmilyen sérülés egy alkatrészen sem, aztán végig kell tesztelgetni mi lehet a rossz. -
belinho
senior tag
válasz
eldiablo #51072 üzenetére
Köszönjük Emese, ez kár lett volna ha benned marad, a vicces képet külön is!
Nem feltétlenül van mindig égésnyom, és látható sérülés. Van amikor a táp magával rántja az egész konfigot, aztán nyomozgathatod melyik alkatrész sérült meg.
Van villámkáros vinyóm, amin sehol égésnyom, csak egy tűhegynyi darab kijött a chip-ből.
Láthatod a képen milyen szépen felszakadt a fólia az alaplapon!
Új hozzászólás Aktív témák
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest