Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Blood Mage #16290 üzenetére
Jelenleg úgy vannak megírva a programok, hogy a PCI-E buszt ne terheljék túlzottan. Viszont pl nekem CF vagy SLI esetén az alaplapom csak x8/x8 -t tud, de pci-e 3.0 vagy x8/x4/x4. Mivel ez dupla sebesség a 2.0 hoz képest ez x16/x16 vagy x16/x8/x8 nak felel meg 2.0-ra átszámolva. Kb csak ilyen több kártyás rendszer esetén van bármi haszna is. Persze ehhez olyan alaplap kell ami támogatja és olyan proci és vga szintén.
mod: jah most nézem az én alaplapom csak 2db pci-e 3.0 és 1db pci-e 2.0 foglalatot tartalmaz, szóval három kártya esetén x16/x8/x4 a felállás, szóval így ez már felejtős
mondjuk ez nem is fenyeget, hogy valaha 3 vga kártyát rakok bele.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Blood Mage #16131 üzenetére
OMG!
Csoda hogy nem jart meg erre modi amugy. -
zserbox
őstag
válasz
az hagyján hogy midenhol kábel(mivel nincs is hova dugni a tálca mögött)
de hogy mekkora por van benne
az enyém ehhez képest patika tiszta -
lowzor
veterán
válasz
lol, te még nálam is ritkábban takarítod úgylátom
Én úgy, hogy betömtem oda az ODD alá a kábeleket -
lowzor
veterán
válasz
Blood Mage #16113 üzenetére
Az biztos
Ennél szebb házat még nem gyártottak szerintem. Bár a cuccok, meg a táp kábelei sajna már elég nehezen férnek el benne. Azért vettem ezt a tápot, mert a 7950-nek tuninggal meg kell kakaó, meg hátha lesz a jövőben CF (ha nagyon olcsó lesz majd esetleg használtan a Tahiti LE).
(#16114) daveoff:
Egy kis józan paraszti ész, hogy ne érjen hozzá a procihűtőhöz a kábel
-
marinea2
addikt
válasz
Blood Mage #15904 üzenetére
Ez hol volt?
-
Entladen
csendes tag
válasz
Blood Mage #15881 üzenetére
Tudom hogy ez nem a cpu topic...de eddig úgy gondoltam,hogy a 7850 miatt volt a felpörgés,
de most nem az van benne.....így már kérdéses.Kollégánál amikor tesztelte a videokarimat,nála nem volt venti felpörgés,csak simán fekete lett a monitor,a gép meg ment tovább....és természetesen csak a reset segített.
Akkor valszeg a BS sem jár mindig felpörgéssel és hang beakadással.
Lehet,hogy nem csak a videokarit kell gariztatnom,hanem más problémája is van a gépnek?
Ilyen szart raktak volna össze? -
->Raizen<-
veterán
válasz
Blood Mage #14872 üzenetére
Tèged hamarosan szet fognak tepni a kihajcsaje a vègèjam a proci tèmában gyakorlott xd kollègák.
-
M@rdel
őstag
válasz
Blood Mage #14737 üzenetére
Ha már HIS--> árgép 7870
Nem elterjedt, de szerintem nagyon jó kártyákat gyártanak.(#14739) logaritmus Majd írj tapasztalatokat.
Nagyon pofás kártya! -
Dealer95
őstag
válasz
Blood Mage #14737 üzenetére
Ennyiért majdnem 7870-et kapni.
Én inkább azt vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged