- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz
katt777 #53677 üzenetére
Magánszemélyként is?
kb 300 volt a vérnyomásom,mikor azt mondta,hogy kipróbáltam,akkor jó volt ő már nem adja vissza az enyémet és a + kp-t,mert jó a kártya...Mindezt azután fél órával, hogy elment innen.Arról nem is beszélek,hogy kimentem elé a buszpályaudvarra és vissza is vittem + a buszköltségét kifizettem neki.Szóval ilyen gerinctelen féreg emberrel még eddig nem találkoztam,pedig a vaterán és az olx-en legalább 5-600 adás-vételem volt...
És tuti tudta,hogy valami nem jó,mert a 7770-et egyből beszámolta 20ba,13at kellett ráfizetnem,kicsit gyanús is volt...csak nagyobb volt az öröm és elnyomta a gyanakvásomat
Az a baj,hogy csak a száma van meg, meg a keresztneve bár ki tudtam volna valahogy nyomozni,de így hogy meg tudtam csinálni a segítségetekkel, már nem érdekes,teljesen jól működik,folyamatosan játszok vele,azóta nincs baja,hogy vissza lett állítva a gyári órajel.
Mindenesetre ezután tuti kitalálok valamit,ha üzletet kötök....(név lakcím,telszám alap az biztos) -
ZSOLO76
csendes tag
válasz
Milo629 #53667 üzenetére
elvileg a twin frozr 2gb- biosa.
De most már mindegy,megcsináltam az alap órajeleket és visszaflasheltem,most indult újra a gép,indulhat a teszt,remélem jó lesz és nem csináltak benne kárt ezzel a tuninggal
KÖSZÖNÖM a gyors segítséget mindegyikőtöknek,ha Szolnokon jártok vendégeim vagytok valamire, amit szoktatok inni
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz
Sanyi19 #53662 üzenetére
hát pedig direkt megnéztem mégegyszer
,mert sokallottam én is. a twin frozerénél a vbe7-ben ezt írja 210...
közben szétkaptam a gépet 2gb-os a matrica rajta,a ramokhoz sajna csk úgy lehetne hozzáférni,ha leszedném a bordát
arra gondoltam,hogy akkor átírom a frekiket viszont a feszültséggel nem tudom mi legyen, csökkentsek kicsit rajta?
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz
Sanyi19 #53659 üzenetére
köszi,ez működött
,szétszedés előtt elindítottam megnéztem a "gyárit" és a twin frozerét is kíváncsiságképpen ami most rajta van ott valóban 1050mhz és 1350mhz szerepel a VDDC pedig 125,a twin frozernél viszont már a VDDC 210 ami gondolom 2.1V lenne,most egy kicsit tanácstalan vagyok,lehet tényleg célszerűbb lenne csak átírni az órajeleket.... na gyorsan szétkapom,hátha addig mondtok valami biztatót
-
ZSOLO76
csendes tag
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz
Milo629 #53648 üzenetére
találtam közben egy ugyanolyat mint az enyém
http://www.techpowerup.com/vgabios/126764/msihd7850-1024-120627.htmlEz lenne az,azért nem akarom a vbe7-el állítani,mert lehet a feszültség is át van állítva ezért szerintem jobb lenne egy gyári talán....meg még nem csináltam ilyet,szóval most izgulok nem kicsit
-
ZSOLO76
csendes tag
Sziasztok!
Egy hozzáértő(vagy több) segítségére lenne szükségem.
Sikerült a jól működő 7770es kártyámat elcserélni egy úgy néz ki,mókolt 7850 es msi kártyára.Az üzleti részébe nem mennék bele,mert így is magas a vérnyomásom,csak annyit mondok hogy olx-es személyes átvétel volt,de sajnos kb fél óra múlva jöttek elő csak a hibák,az eladó nem volt hajlandó visszacsinálni a dolgot,mivel a kártyának semmi baja és ki is próbáltam címszóval....
A lényegi rész.MSI 7850es 2gb-os a kártya furmark 10percig ment hiba nélkül 65fokos hőmérséklet max minden oké(utána fizettem ki
)
World of tanknál folyamatos kilépés a játékból csata utáni garázs képernyőnél.
Heaven 4.0 tesztprogramnál 1-2 perc után elmegy a kép utána visszajön a következő hibaüzenettel: A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt....Afterburner és gpu-z szerint a kártya órajele 1050mhz memória órajele 1350mhz
az msi oldalán a gyári adatok 900 és 1200mhz(4800)az órajelet visszaállítva afterburnerrel gyárira ,úgy tűnik normálisan működik.
Egy ismerősöm szerint a kártya bios-a lett módosítva csak kicsit túlkalibrálták a dolgot.
Légyszíves segítsetek mit csináljak,hogyan tudnám visszaállítani a kártyát gyári beállításokra,vagy mit csináljak....nem akarom jó darabig lecserélni, tökéletesen megfelelne a teljesítménye,mint írtam a cserélt pedig nem tudom visszacsinálni...
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest