- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
Dzsabba #34574 üzenetére
Szia!
Nekem ugyanilyen hűtésű VTX3D kártyám van, csak HD7870. A ventije alapjáraton halk (20%, rpm-et nem tudok mondani, mert nem jelzi ki, elég fapados ilyen szempontból), terhelésre viszont tényleg zajos tud lenni (50%-os fordulatnál). MSI Afterburnerrel szabályozom a ventijét, így max 70-72 fokra szokott felmelegedni játékok alatt 40-42%-os fordulattal, ami teljesen elviselhető szerintem, az előző kártyám Gigabyte GTX560TI Windforce2 hűtése se volt halkabb emlékeim szerint.
Szerk: BF3 64 playeres multi megeszik konstans 1,5GB VRAM-ot, ez a max amennyit láttam eddig, BF4 valószínűleg még többet fog kajálni
Amúgy igazad van, ilyen extrém eseteken kívűl a legtöbb mai játék beéri 1GB-al, de a közeljövőben (1-2 év) még elég lesz bőven a HD7850 ereje is, de a VRAM igény még nőhet, ezért én is a 2GB-os változatot javaslom ha telik rá
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Dzsabba #34560 üzenetére
Ezért is hasznos a 8 munkanapos elállási idő netes rendeléseknél, ha nem váltja be a hűtés esetleg a hozzá fűzött reményeket, és nem is tudtál róla rendesen infót szerezni (eladó se tudna adni, max annyit hogy ez bizony jó ,vigyed csak), akkor visszaviszed és veszel másikat vagy visszakéred a pénzt amit 30 napon belül visszautalnak/adnak. Ezzel viszont ne élj vissza, nem etikus. Volt már, hogy vettem egy Powercolor HD7950 V2-est. Azt mondták, hogy nem hangos a dupla ventije, ááá... csak terhelés alatt elég hangos már. Visszavittem és mivel amúgy is akartam ott venni még mást, így levásároltam az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest