Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Coolmat #34579 üzenetére
Azért furcsa, hogy BF3 multi megkajál 1.5gb-ot, miközben én egy HD6870 1GB-tal 1920x1080 High (MSAA és FXAA nélkül) min 35 fps megvolt, átlag 45-50 FPS, 64 fős pályákon.
És mit ad isteni az egy VTX3D HD6870 volt, az említett egy ventis hűtéssel, ami hangos tudott lenni szabályozás nélkül, de leszabályozva se fűtötte föl a kártyát. Az említett dupla ventis hűtés volt pedig a Powercolor V2-es kártyán, leszabályozva szintén nem hangos, csak oda kell rá figyelni szintén
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
Coolmat #34579 üzenetére
Ezek az értékek így teljesen elfogadhatóak.Ezt a programot szerintem majd én is használni fogom.Köszönöm.
Most találtam egy másik ugyanilyen kártyát ami 1ezressel több,akkor lehet,hogy még is csak azt veszem meg.
Amint meglesz a kártya és lesz időm több játékot kipróbálni,akkor írok egy pár hőmérséklet adatot,hátha valaki majd hasznát tudja venni.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos tablet topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő