- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz
Pedro78 #36357 üzenetére
Hááááááát nehéz okosnak lenni és jól dönteni. Vedd meg a karit és játssz. Ajánlotta itt valaki, hogy apránként vedd meg a dolgokat. Ha elfogadsz egy tanácsot azt mondom ez a lehető legrosszabb ami csinálnék. Egy cimbim is így akart gépet összerakni, megvette a Phenom II X4 965 BE cerkát 28e forintér mert jó árnak gondolta. Csakhogy mire megvette hozzá az alaplapot(kp.: 2 hónap) a proci ára lement 23-ra. Na ezt nevezik szopásnak.
Apollo_21: A BF3 béta után is ezt mondák mégse lett jobb. Itt se lesz. Talán majd egy-két patch és néhány driver után.
Firkavadasz: tökéletesen igazad van.
-
Steve198310
őstag
válasz
Pedro78 #36361 üzenetére
Jó választás a HD7850. Nem gyenge az sem. Nekem is az van.
Na de kérdem miért egyből a BF 4 hez kell mérni a gépet. ( egy szarul optimalizalt játék van még pár)
Van egy csomó másik játék ami jön meg van is amik jók.
Szerintem ne a szar játékot vegyük előtérbe. A gondolatom ennyi. -
Thronks.90
tag
válasz
Pedro78 #36357 üzenetére
Kevés a prockó... Javulás lesz szerintem látható, de pl BF4- el ne akarj jelenleg játszani. Sajnos nekem is CPU limitbe ütközik a cucc. Személy szerint nem játszok sok játékkal rendszeresen (BF3, WoW, Crysis 3, etc) és ezek nem igazán ütköznek cpu limitbe. Én beruháznék a helyedben, mástnem azért hogy később ne kelljen. Aztán szépen lassan kicserélgetném a cuccaimat (ahogy csináltam a tavasszal/nyáron). Év elején még én is egy C2D e6600al nyomtam, aztán megvettem előbb a procit, igaz ott porosodott kb 2hónapig a polcon, amint lett rá pénzem vettem alaplapot és ramot... most pedig összejött a bolt, elcseréltemn az XboXomat egy VTX3D 7870esre. Egészen addig a beépített IGP- vel elvoltam, hiszen játékra ott volt a box... Remélem segítettem a döntésben.
-
RMZ250
senior tag
válasz
Pedro78 #36352 üzenetére
A kártya jó választás, de "minnyá jön a kihajcsa téma". Engem nem nagyon szokott érdekelni mert szinte minden tesz utolsó mondata így szól: játékra erős VGA kel nem pedig drága proci
Az Intel procikkal nincs tapasztalatom, mindig is AMD-s voltam de úgy gondolom a te procid édes kevés a 7850-hez nemhogy egy 70-hez még több pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest