- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Tibroo #52617 üzenetére
Sajnos előszeretettel hagyják le a fémblokkokat a RAM-okról és a VRM-ekről, ami 1. számú hibaforrás (akkor pedig csak egy magas ventifordulat segít hűteni). A nagy műanyag borítás megtévesztő lehet. Ált, alkatrészeik sem I. oszt. Szintén VTX-ekről olvastam, hogy gar idő lejárta után előszeretettel haláloznak el. VRM-hőmérsékleteket ezen lehet egyáltalán olvasni? Ezek jóval melegebbek, mint a GPU (főleg blokok nélkül), a ventit viszont utóbbi vezérli, ez veszélyes.
Habugi: Hát, zöld oldalon sem mindenki zseni, bár ha PX-es progikat nézünk, lehet benne valami (ott a legjobb AMD kártya is megfexik
). Én anno 760-at akartam venni, de azért lett 7870XT, mert nagyjából ezek vannak pariban (760 tuningot nem számítva), csak sokkal olcsóbban megkaptam.
Grave444: Ezeket a teszteket (trükkös beállítások, pl. PX nélkül, vagy nem ismert AA, SSAO, driver-érzékenység), főleg az ilyen, válogatástól függő összesítéseket is illene fenntartásokkal kezelni. Saját gépein az ember gyakran egészen mást tapasztal akár csak magasabb grafikai beállításokkal, driverből javításról már nem is beszélve.
Régebb nV eredmények szintén nem mérvadóak, hiszen pár hónapja javította az nV a driverét, amitől minden játék 7-8%-kal gyorsabban fut, de a régebbi teszteket nem futtatták újra (ergo ennyivel magasabb sebességgel érdemes számolni).papírzacsi: Lehet azokat érteni, ha az ember nem csak a grafikonokat nézi (sokan még a beállításokat sem), ill. nem csak egyet.
Vagy ismeri a tesztelők preferenciáit. Vannak azért jóval valósághűbb tesztek is, vagy érdemes olyan szakmai oldalakra rákukkantani, ahol részletezik az adott VGA tudását (lásd pl. fenti linket). Ott van, miben melyik kártya tud többet. Gyakorlatban ez azt jeleni, hogy az egyiket erősen használó játék ezen lesz gyorsabb, a másikat meg a másikon.
-
katt777
félisten
válasz
Tibroo #52606 üzenetére
VTX készített női kiadást?
Ebben a topicban mindenesetre kicsi az esély rá, hogy találsz 7950-tulajt.
Egyébként nem túl nyerő gyártó.
The Nuke: Nem azért megy a játékok többsége jobban nV-n, mert fizettek érte, hanem mert egyszerűbben jobb meghajtókat írnak. AMD szokott inkább fizetni, de még a "gaming evolved" játékokkal is sok a gond. Szar szoftver meg sújt mindenkit, aztán gyúrhatnak javításra nV-nál és AMD-nél is. Amelyik driver-szinten közelebb áll a játékhoz, annak lesz jobb megoldása (HB/DAO PX, stb).
Egyébként amiből bármi látszik, azzal már végezni lehet. -
=HG=
addikt
válasz
Tibroo #37049 üzenetére
Minden gcn arhitectura támogatja..tehát a jelen állás szerint igen...
(#37050) radi8tor1 :
Én nem így tudom...vagy valamit rosszul értelmeztem ?
(#37050) radi8tor1 :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest