Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

seederking

üzenetére
						Nálam azóta is tökéletesen megy a 12.11b4 -el vittem végig a MoH Warfighter és egy deka kékhalál vagy hiba nem volt pedig 1150/1400.on járt a kártya! de azóta már Borderlands.2 -vel is játszottam vagy 10.órát és ott sem volt gond vele!
Nem tudom mi lehet ez az anománia hogy egyeseknél hibátlanul fut másoknál meg hibák-fagyások vannak
 ugyan olyan kártyával is! 
 Nálam PL a PwerPlay is tökéletesen megy vele 2D nél szépen 150/300.on jár!******************************************************************************************
Garsza úgy tudom ASUS kártyáknál még az OC verzio(TOP) is csak + , - 20.% ot enged!
Azt pedig nem tudom hogy pl ha te az asus kártyádra felteszed a Sapphire OC -biost akkor fog-e működni! Én fordítva már kipróbáltam egy UNLOCK -olt ASUS 7850 DC2 Top bios -t fel tettem a Sapphire kártyámra amivel fel lehetett tolni a GPU feszt 1,300.v ig mert a sapphire csak 1,225.v ig engedi! működött hibátlanul vele a sapphire kártya de sokkal tovább nem bírtam húzni azzal sem a GPU -t, hiába adtam neki akár 1,275.v ot akkor sem ment 1240 -nél többet a GPU így ment is vissza a Sapphire OC bios!
 - 

miresz
veterán
válasz

seederking

üzenetére
						Változó,valamikor rögtön előjött,ahogy indítottam valami game-t,vagy bench-et,ez volt Win7 alatt. Win8 alatt meg egyből eldob.
 - 

torma1981
veterán
válasz

seederking

üzenetére
						Én is inkább megvárom a teljes verziót. Nem érdemes sokszor bétával vesződni.

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Assetto Corsa Rally
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
 - Arc Raiders
 - Suzuki topik
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Háztartási gépek
 - További aktív témák...

- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
 - 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugyan olyan kártyával is! 
 Nálam PL a PwerPlay is tökéletesen megy vele 2D nél szépen 150/300.on jár!