- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Raidon #51069 üzenetére
>Gondolkodj mar! A fuggetlen szerviz azt nyilatkozta hogy a forrasztashoz senki nem nyult vszleg rosszul lett beultetve....
Gondolkodtam.
12 évet lehúztam egy hőskorában több mint 9000 embert foglalkoztató elektronikai vállalatnál. Javítottam nyomtatókat, dslam panelokat, ISDN/ADLS/kábel modemeket, p*csköszörű féléktől a jobb féle set-top-box -okig, mobiltelefonokat, fénymásolókat, halradarokat, fék elektronikát, stb. Nekem próbálod megmagyarázni, hogy mit is látok tulajdonképpen...?Gondolkodj már - soha nem írtam hogy a forrasztás lett elcseszve. Végig azt írtam, hogy oldalba taszították azt a szerencsétlen alkatrészt. Ordít a képről, hogy nincs síkban/pozícióban, és az ütés hatására vitt magával mindent. A két kép külön-külön is ezt sejteti, nem hogy egyszerre, ahogy látni lehet. Aki dolgozott már ilyen helyen pár évet, nem fog neked mást mondani, mint amit közöltem veled.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest