- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
miresz #41902 üzenetére
De ezt én is elismertem, nem? A 8 mag 8 mag, a 4 mag meg hiába erősebb, ha csak 4, sőt, még ha HT van is (4770K), de nincs kihasználva, vagy amúgy is max 30%.
Single-ben teljesen érthető, csak azt nem írtad, és miközben többen írták, hogy BF4 alatt a multit értik, te már legalább a 4-ik vagy, akik (velem együtt) nem feltétlenül azt.
Olyanról mondjuk nem hallottam, hogy ha van is némi CPU-limit, ne lehetne multizni Richivel.mrhitoshi:
Pontosan. Persze van, aki csak végigrohan a pályákon, de ha meg-megállsz körülnézni (ahogy a költő mondta), bizony rengeteg randaságot találni; persze nem csak BF4-ben.
Dany007: Nem érted az ilyen összehasonlítás lényegét. Arról van szó, hogy X pénzért megkapod az adott kártyát, amely eléri egy Y pénzért megvásárolható kártya teljesítményét, viszont, ha nincs pénzed az Y kártyára, akkor nagyon is számít a tudás. A 7870XT-m pl. teljesítményben le tudja nyomni a 7950-et, de nem tudtam volna utóbbit venni, még ha az is tuningolható is, másrészt főleg nem érte volna meg +22k-ért (+35%) max. +10% teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- MSI RTX 3070 8GB GAMING X TRIO - eladó!
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest