- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A monitorozás azért nem csak egy magot mutat. Magonként mutatja a proci terhelését, feszültségét, hőfokát stb, ugyanígy a vga-ról és a felhasznált memóriákról is mindent. Eléggé jól lehet látni másodpercre hogy mi történik
Előbb pongyolán fogalmaztam, mert felbontást írtam és mindenki a szó szerinti felbontásra gondolt. Részletességet, vagy részleteket vagy minőséget kellett volna írnom. A felbontás mindig marad az 1680x1050, csak pl lejjeb veszem az élsimítást, a látóhatárt, stb. Így értettem hogy visszaveszem a felbontást, ez pedig segíteni szokott. Bocs ha félreérthető voltam
Azt hiszem veszek egy 7850-et és megoldódik a problémám.
Főleg hogy nem gépgyilkos játékokkal játszom (mondjuk ezt soha nem lehet előre tudni), és ráadásul keveset is. -
Kaci84
őstag
Valóban helytállók amit írsz. Csak az a baj aki kérdezte meg általában sokunknál, ha drágább CPU-t vesz az a pénz elmegy a VGA-tól. És igen vannak proci gyilkos játékok, de a srác nem írt játékot sem se multit így általánosságban tudtam fogalmazni és egy játszható 40 fps-re konkretizálni a véleményem ami továbbra is az:
hogy nem mindig, de többször fogy el a VGA mint a CPU (rohadt sok konfigot láttam és profikat kivéve ez a helyzet) és, hogy singleben a legtöbb ember meg van elégedve 40fps-el. Továbbá nagy általánosságban a az ÁTLAG felhasználóknál egy 7850-es VGA -t ki tud szolgálni egy i3 vagy egy X4 750k vagy hozzá hasolnó CPU.
Persze nem teljesen és mindig, ezért jobb lenne valami brutál sokmagos, csakhogy az pénzbe kerül, de ő már elköltötte 7850-re. Amit szerintem jól tett ez egyszeri ember. -
haly
őstag
24 fps-el döcögő filmet hogyan nézel te 60 fps-el máshogyan? Sehogy. Ez az egyetlen módja van, nekem tetszik, gondoltam megemlítem, hátha másnak is tetszik. Egy picit érdekes lesz tőle egyébként a fizika, mintha begyorsulna, de mégsem. Lehet, hogy csak szokni kell. Viszont a fő szempont, ami miatt ezt választottam, az az volt, hogy mikor egy szöveget pásztáz a kamera, nem lehet elolvasni. Na hát ezzel a módszerrel is olvashatatlan recés marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- BestBuy topik
- Amazon Kindle
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Macska topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- Hibátlan,garanciás ASUS GeForce RTX 4070 SUPER Dual EVO OC 12GB/beszámítás van
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest