Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Erről az Intel aligha hallott Ivy Bridge megjelenése óta.
A szürke paszta meg simán kőporrá válik a melegtől, egyik HD3870-em, ráadásul HIS, pont ilyen volt.Nesze neked képmentés, alapon volt minden, így is látszik, milyen hülye az AB, és hogy a GPU-Z finoman jelez minden apróságot:
Steve198310: Az arany jobban vezeti. Nem véletlenül alkalmazzák motorborításoknál ezt, és nem az ezüstöt.
-
Steve198310
őstag
Ezt cáfolnám. Az ezüst tartalműt használja a Lenovo is. Csak mondom. A másik a legtöbb gyártó kártyáján is az ezüstös van fenn mivel nem szárad ki 1-2 után mint a szilikonos és nem ragad össze sem.
Ja és mindenhol még mindíg az vezeti a legjobban a hőt.
(Nem olvastam tapasztaltam. Volt melóhelyem Sanmina-SCI alias Foxconn most.)
Tehát az olvasottakkal ellentétben meg a maszlaggal amit leírnak hogy gagyi meg ilyenek elég nagy tévedés.
Szilikonost kipróbáltam a HD7850 = 97 fok. Egyszerűen kifolynak megkeményednek.De mindenki használhat amit akar. 28 fok a GPU 29 CPU és ezüstössel. Teszem hozzá nincs semmi baja sem
Alapban
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A szürke paszta meg simán kőporrá válik a melegtől, egyik HD3870-em, ráadásul HIS, pont ilyen volt.