- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Steve198310
üzenetére
Hát marha érdekes, mert jópár felsőkategóriás videókártyát kaptam már szét, és EGYETLEN EGYBEN SEM találtam ezüstös pasztát, mindegyikben ez a szürke puha cucc volt, mint az AC MX2 csak sokkal sűrűbb, olyasmi, mint a Noctua NT-H1 pasztája. Notebookokat is szedtem már darabokra az utóbbi években, és egyetlen egyben sem volt egy deka ezüstpaszta sem. Ezek a modernebb paszták sem száradnak ki, évekig fenn lehet hagyni őket és jól működnek. A szilikonos persze, hogy szar, de az ezüstös is. Ezek a sűrűbb szürke paszták a legtartósabbak, és a jobbak kitűnő hővezetők is. Az se véletlen, hogy a legtöbb felsőkategóriás drága paszta is ilyen, nem ezüstös.
Egyszer próbálj ki egy AC MX2-t, meglátod, jóféle.
Én is tapasztalatból írom. És ezzel nem kell rettegni, hogy rossz helyre megy egy csepp és kijön a mágikus füst... 
Szerk.: Azt amúgy nem vitatom, hogy az ezüst kitűnő vezető, jobb is, mint ezek a szürkék anyagukban. A probléma azokkal a pasztákkal, hogy az ezüstöt nem tudják olyan finomra "megmunkálni" mint ezeket a szürke paszták alkotóelemét, és így megfelelő mennyiségben felkenve ez hatékonyabban tölti ki a pici réseket a felületek közt az ezüstösnél, jobb hőátadást garantálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is tapasztalatból írom. És ezzel nem kell rettegni, hogy rossz helyre megy egy csepp és kijön a mágikus füst...