- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Fölösleges ennyit magyaráznod. Ha bármiben, bármikor hiba jön elő, akkor nem stabil a rendszered (mondjuk én pl. hetekig tesztelek - pl. még most is -, nem 1-2 próba után hagyom úgy a rendszert). Mint te is írtad, ez számodra többszörösen visszaköszönő probléma (ergo nem tesztelsz megfelelően). Sehol nem állítottam, hogy az enyém a legjobb módszer, mindenesetre én nem szoktam szembesülni ilyesmivel (sem CPU, sem VGA tuning esetén) egészen azóta, hogy megtanultam (elég régen): a stabilnak látszó tuningból mindig vissza kell venni.
Lehet, hogy nem érek el 20-25% tuningot AMD kártyával (mint azt fennen hangoztatták anno 7870 és 7950 tulajok), viszont nincs is gondom a megjelenítéssel. 7870XT-ből is csak 13% jött ki (alapfesz, 1.104Vmax), mint ált. az AMD kártyáimból (10-11%, kivéve a "futottak még" kategóriát), ez van. GTX560-ból 25% extra jött ki. Igen, tudom, hogy AMD pontosabban belövi a kártyái képességeit, ezt nem kell megemlítened.
Azt tudod-e, hogy miképp lehetne V emeléssel nyerni egy kis extra kraftot? Hiába állítom fix 1.2V-ra a feszt pl, az ott marad, az órajeleket meg leveszi a driver 925MHz-re, hiába van 1175-re állítva. 1200 sajna garantált hibafaktor, feszültségtől függetlenül.
RetepNyaraB: Sajnálom, hogy ennyire irritál, ha segíteni próbálok. Mégis, mi okom lenne kekeckedni?
A microstuttering AMD driver probléma, ezt C topicban is megmondták. Akadásmentesen fut a játék (még mindig 1280x1024-ben mint ezt többször is említettem), aztán pl. egy hirtelen fordulónál alig érzékelhetően fellép a jelenség, de nem mindig, vsz. a VRAM-ot nem kezeli rendesen a meghajtó. Majd teszek föl képet, ha minden teszttel végeztem, de egyébként mások szerint Full HD-ben is akadásmentesen kéne szaladnia W2-nek, csak most nem tudom, e topicban írták, C-ban, vagy W2-ben.
Megj.: GTX560-on full HD-ben csak árnyékokat és AA szintet kellett visszavenni a zökkenőmentes játékhoz, tehát nem ördögtől való a játék legszebb megjelenítéssel való futtatása.
Mellesleg a Metro Last Light, is 35FPS körüli átlaggal szalad, csak PX-et ki kell kapcsolni, mert azzal annyi neki, gondol egyet, és leesik 5-6FPS-re nV kártya híján. Crysis 3 szintén maxon, megingás nélkül, folyamatos kép. És, mint azt szintén többX említettem: ha max beállításról beszélek, az valóban az AA-t és minden egyebet beleértve.
Mielőtt gondolkodás helyett megint megsértődnél, felvetem (nem tudván, milyen beállításokat használsz konkrétan, és nem feltéve, hogy ezek rosszak): ha nem 100-as a cpu v. a vga tuning, akkor is akadozhatnak a játékok, mert pl. lemegy egy stabilitás teszt, de közben - akár alig érzékelhetően - hibajavítózik a proci, játékoknál az ilyen garantálja a szaggató grafikát.
Ja, a szőrös has vakarása (bárkié), távolról sem garantálja a stabilitást, és a gyakorlati tapasztalatok alapján nagy mértékben akadályozza a megfelelő beállítások megtalálását is, legalábbis amíg az illető hasa nincs megfelelő összeköttetésben a hardverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 3070 Aorus Master 8GB
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest