- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DeathAdder #11402 üzenetére
Épp ma gondoltam, hogy ha nem lennének benchmarkok, nem is tudná senki hogy nem maxon megy valami a gépében, és tök boldog volna.
Régen örültünk ha elindult a játék
Wing Commander 1-et végigtoltam Amiga 500-on, lehetett vagy 6-8fps, de élveztem mint az állat. -
oliba
őstag
válasz
Nekem az nem világos, hogy minden rendszerújraindításnál miért nem tudja a gép futtatni azon az órajelen a kártyát, amit beállítottam korábban. Mindig változtatnom kell az órajelet, majd elfogadtatnom és vissza a tuningol értékre. Nálad nincs ilyen probléma, esetleg a feszültség változtatása mellé órajelet is változtatnál? Igaz, nekem 7770-esem van, de ez a program egy szar, de csak ezzel tudok feszt állítani...
-
válasz
Er az, csak hat ugye szemmel nem olyan konnyu eszrevenni a 32 es a 37 fps kozotti kulonbseget.
Korcsi: akkor szerintem elleszel vele, mondjuk cpu+gpu full load mellett mar kifogy a tap a tartalekbol, de elviszi. Mondjuk en biztos cserelnek tapot, de az en vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest