Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Egy link lemaradt igy nem volt érthető amit írtam:
[link]Kipróbáltam mit írtam, de jobb lenne sokkalta ellenőrzöttebb körülmény között. Folyamatos fix hőmérsékletet biztosító fűtőtesten mert a gpu bizony pár fokokat ingadozik. Bár én nem furmarkal mértem hanem Heavennel, előbbi nincs fent és nem is szeretem, de most lehet hatásosabb lett volna.
Gép normál állapotban szellőzés maximumon. 58 fok, venti 42%, szellőzés levéve (csak cpu) 67 fok 52% venti.
Gép lefejel szellőzés maxon 58 fok 41% venti, szellőzés kikapcs 68 fok 54%.Ezek mind méréshatáron bőven belül vannak. Azt hittem lesz hatása ha a hőcsőnek felfelé kel szállítani a meleget, de úgy látom a belső kialakítása minden helyzetben működik.
Pedig azt akartam vitatni mért nem tesztnek bordázatot a kártya hátuljára így normál helyzetben ideálisan szállítaná a túloldalt alatta elhelyezkedő gpu-ról a hőt.
Meg így amit gondoltam is hiábavaló ötlet, egy gépház amit úgy forgatsz ahogy akarsz.
[link] Ilyen gépház kialakításnál ez gond nélkül megoldható lenne, a fülekre gondolok. Csak akkor értelme nem sok van
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest