Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #34197 üzenetére
Ami a krízist illeti, ott nálad valami nem kóser. Mégpedig két dolgot sejtek a háttérben. Vagy nem hajtja ki a procid, a C3-nak eléggé kell a CPU-erő, illetve a driverből ráerőszakolt marhaságok tapasztalatom szerint több kárt tudnak okozni, mint hasznot.
Én a saját részről azt tudom mondani, hogy bár nekem is elő-előfordult 85-90%-os GPU usage, de általában masszívan 90% fölött volt, 95-99% volt a tipikus, maxon, full-hd-ban 2X-es SMAA-val. Itt meg is lesheted a képeken: [link]
Nálad meg a isebb felbontáson a 100% usage-hoz még erősebb proci kéne, mint a tuningolatlan 3570K, ami pedig nem egy gyenge darab amennyire tudom.
Az élsimítást illetőleg egyetértünk, én se szeretem a vacak simogató módokat, bár úgy látom, nem egészen vagy tisztában a 2X-es SSAA szűrés minőségével.
Ellenben a memóriaigénye egészen durva, szerintem bármelyik frisebb címben 1GB VRAM-al kipróbálni se érdemes.
(#34199) Zsébernardo: Jajj ne, már itt is kezded az elméletgyártást?!
Egészségedre kívánom a 4GB-os 7850 szuper-OC-det, én maradok a 7970-emnél (az is megy 1200/1800-at, ha akarom, memória sávszél 300GB/sec+), elég rá a 3GB VRAM is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest